Icerige atla
Extraloob

Call of Duty 5 Yolda..

· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Call of duty 4'ün açılısında yorum yapan Stevy Corce Call of duty 5'i yapacaklarını söyledi..

raportajda
Gazeteci:Call of Duty 5 cıkacak mı?
Stevy:Evet! Call of Duty 5 i çıkaracağız.
Gazeteci:Efendim COD4 ün konusu amerika-ırak savası,call of duty 5 in konusu ne olacak?
Stevy:Irak-Amerika-Türkiye'nin karıstığı *** operasyonu olacak

bu konusma Dünya'nın yeni bir savas oyunu ile tanışacağına işarettir.Oyunun (2008 kasım) da çıkacağını söylediler.
14 Yanıt
J
Ondan önce Call Of Duty : World at War çıkıyor. Onun konusu Vietnam savaşı sanırım.
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Bu gidişle Call of Duty15 bile çıkar Çok sevilen bir oyun oldu. FPS türünün kralı şu an Bende dahilim bu sevenler arasına Sende dailsin Kaan 😁
J
Bu gidişle Call of Duty15 bile çıkar Çok sevilen bir oyun oldu. FPS türünün kralı şu an Bende dahilim bu sevenler arasına Sende dailsin Kaan 😁

FPS Türünün kralının Crysis olduğunu düşünüyorum. 😈 😁
L
Leet1 OP ⭐ 19y

Kesinlikle hayır. Adamın üstüne 15 mermi boşaltıyorum anca Ölüyor hiç gerçekci degil Cod4 de enfazla 3-4 mermi.Ve daha bir çok + sı var bence cod4 ün
J

Kesinlikle hayır. Adamın üstüne 15 mermi boşaltıyorum anca Ölüyor hiç gerçekci degil Cod4 de enfazla 3-4 mermi.Ve daha bir çok + sı var bence cod4 ün

Üstlerinde cod4 teki gibi yırtık pırtık şeyler yok çünkü. Son teknoloji kıyafetler. 😈 😁
C
cRomWeLL ⭐ 18y
Crysis belki Sp de gerçekten başarili olabilir cod 4 e göre

ama Mp de cod un üzerine oyun tanimam

Cod 4 beni yinede sarmadi cod 2 daha şık ve mantikli bence

Cod 4 Fps oyunu olmuş..Fps si çok olan iyi player oluyor :/

bu arada Cod 5 de sanirim Mw tarzinda olucak bu konuyu aldigina göre WW2 nin daha çok tutulabilecegi görüşündeyim ben ^^

Bu arada bence o oyun 2008 Kasim a yetişmez ^^
T
Torquel ⭐ 19y
OMG :D:D:D

Her türlü favorisiyim oyunun,COD4 için yeni ps aldım işallah benim alet COD5 oynatır.
L
Leet1 OP ⭐ 19y

bu arada Cod 5 de sanirim Mw tarzinda olucak bu konuyu aldigina göre WW2 nin daha çok tutulabilecegi görüşündeyim ben ^^

Çok haklısın. Ben de COD2 Mp daha çok seviyorum COD4 de 55 lvl olsamda bir türlü sevemedim. COD2 4 ever 🤘 😁
P
POTATOHEAD ⭐ 18y
Ondan önce Call Of Duty : World at War çıkıyor. Onun konusu Vietnam savaşı sanırım.

II. Dünya Savaşı Konusu olcak 😉
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Bende bir yerde okumuştum COD:5'de 2. Dünya Savaşaına geri dönülcek diye ama, her yerden bişey diyolar işte...
S
Arkadaşlar Call Of Duty X ' Diyince Benim Yorum Yapmama İmkanım Yok Olamaz Çünkü Hepsinin Tiryakisiyim 😁
Call Of Duty 5 Hakkında Kısa Bi Bilgi Verim Elimde Olan Bu Dogrusu ;

Activision Blizzard yayımcılığında, Treyarch tarafından PlayStation 3, Xbox 360, NDS, Wii ve PC için hazırlanan "Call Duty 5: World At War'dan" PC için ilk resimler yayımlandı.

7070620080609_170210_0_big.jpg

7070620080609_170210_1_big.jpg

7070620080609_170211_2_big.jpg

7070620080609_175414_0_big.jpg

Ve Çok Büyük Bir İhtimalle Türkiye'yle Alakasız Bir Şey Olucak Ama Türkiye-Irak-Abd Üçgenini İçeren Yani Senin Verdiğin Bilgiyi Duymuştum Ama Kulaktan Doğma Gibi Geliyor Bana 😜
Dosyalar (4)
S

Evet Çok Büyük bir İhtimalle Vietnam Savaşı Çünkü Koydugum Ss'ler Onun Göstergesi...
T
tan ⭐ 19y

Çok haklısın. Ben de COD2 Mp daha çok seviyorum COD4 de 55 lvl olsamda bir türlü sevemedim. COD2 4 ever 🤘 😁

Aynen yaw COD2 Gibisi Yok Gerisi Yalan pc de Crysis Yüklü ama 3 4 defa Oynadım Sonra Bıraktım vallah işe Yaramaz ama Abim Bagımlısı Oldu 2 3 Defa Bitirdi Yinede Oynuyo 4ewer COD2 ama xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: