Call of duty 4'ün açılısında yorum yapan Stevy Corce Call of duty 5'i yapacaklarını söyledi..
raportajda
Gazeteci:Call of Duty 5 cıkacak mı?
Stevy:Evet! Call of Duty 5 i çıkaracağız.
Gazeteci:Efendim COD4 ün konusu amerika-ırak savası,call of duty 5 in konusu ne olacak?
Stevy:Irak-Amerika-Türkiye'nin karıstığı *** operasyonu olacak
bu konusma Dünya'nın yeni bir savas oyunu ile tanışacağına işarettir.Oyunun (2008 kasım) da çıkacağını söylediler.
Call of Duty 5 Yolda..
· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
J
Jason Walker
⭐ 19y
Ondan önce Call Of Duty : World at War çıkıyor. Onun konusu Vietnam savaşı sanırım.
Bu gidişle Call of Duty15 bile çıkar Çok sevilen bir oyun oldu. FPS türünün kralı şu an Bende dahilim bu sevenler arasına Sende dailsin Kaan 😁
J
Jason Walker
⭐ 19y
Bu gidişle Call of Duty15 bile çıkar Çok sevilen bir oyun oldu. FPS türünün kralı şu an Bende dahilim bu sevenler arasına Sende dailsin Kaan 😁
FPS Türünün kralının Crysis olduğunu düşünüyorum. 😈 😁
Kesinlikle hayır. Adamın üstüne 15 mermi boşaltıyorum anca Ölüyor hiç gerçekci degil Cod4 de enfazla 3-4 mermi.Ve daha bir çok + sı var bence cod4 ün
J
Jason Walker
⭐ 19y
Kesinlikle hayır. Adamın üstüne 15 mermi boşaltıyorum anca Ölüyor hiç gerçekci degil Cod4 de enfazla 3-4 mermi.Ve daha bir çok + sı var bence cod4 ün
Üstlerinde cod4 teki gibi yırtık pırtık şeyler yok çünkü. Son teknoloji kıyafetler. 😈 😁
Crysis belki Sp de gerçekten başarili olabilir cod 4 e göre
ama Mp de cod un üzerine oyun tanimam
Cod 4 beni yinede sarmadi cod 2 daha şık ve mantikli bence
Cod 4 Fps oyunu olmuş..Fps si çok olan iyi player oluyor :/
bu arada Cod 5 de sanirim Mw tarzinda olucak bu konuyu aldigina göre WW2 nin daha çok tutulabilecegi görüşündeyim ben ^^
Bu arada bence o oyun 2008 Kasim a yetişmez ^^
bu arada Cod 5 de sanirim Mw tarzinda olucak bu konuyu aldigina göre WW2 nin daha çok tutulabilecegi görüşündeyim ben ^^
OMG :D:D:D
Her türlü favorisiyim oyunun,COD4 için yeni ps aldım işallah benim alet COD5 oynatır.
Her türlü favorisiyim oyunun,COD4 için yeni ps aldım işallah benim alet COD5 oynatır.
Çok haklısın. Ben de COD2 Mp daha çok seviyorum COD4 de 55 lvl olsamda bir türlü sevemedim. COD2 4 ever 🤘 😁
P
POTATOHEAD
⭐ 18y
Ondan önce Call Of Duty : World at War çıkıyor. Onun konusu Vietnam savaşı sanırım.
II. Dünya Savaşı Konusu olcak 😉
Bende bir yerde okumuştum COD:5'de 2. Dünya Savaşaına geri dönülcek diye ama, her yerden bişey diyolar işte...
S
StarkDrache
⭐ 19y
Arkadaşlar Call Of Duty X ' Diyince Benim Yorum Yapmama İmkanım Yok Olamaz Çünkü Hepsinin Tiryakisiyim 😁
Call Of Duty 5 Hakkında Kısa Bi Bilgi Verim Elimde Olan Bu Dogrusu ;
Activision Blizzard yayımcılığında, Treyarch tarafından PlayStation 3, Xbox 360, NDS, Wii ve PC için hazırlanan "Call Duty 5: World At War'dan" PC için ilk resimler yayımlandı.

Ve Çok Büyük Bir İhtimalle Türkiye'yle Alakasız Bir Şey Olucak Ama Türkiye-Irak-Abd Üçgenini İçeren Yani Senin Verdiğin Bilgiyi Duymuştum Ama Kulaktan Doğma Gibi Geliyor Bana 😜
Call Of Duty 5 Hakkında Kısa Bi Bilgi Verim Elimde Olan Bu Dogrusu ;
Activision Blizzard yayımcılığında, Treyarch tarafından PlayStation 3, Xbox 360, NDS, Wii ve PC için hazırlanan "Call Duty 5: World At War'dan" PC için ilk resimler yayımlandı.

Ve Çok Büyük Bir İhtimalle Türkiye'yle Alakasız Bir Şey Olucak Ama Türkiye-Irak-Abd Üçgenini İçeren Yani Senin Verdiğin Bilgiyi Duymuştum Ama Kulaktan Doğma Gibi Geliyor Bana 😜
S
StarkDrache
⭐ 19y
Evet Çok Büyük bir İhtimalle Vietnam Savaşı Çünkü Koydugum Ss'ler Onun Göstergesi...
Çok haklısın. Ben de COD2 Mp daha çok seviyorum COD4 de 55 lvl olsamda bir türlü sevemedim. COD2 4 ever 🤘 😁
Aynen yaw COD2 Gibisi Yok Gerisi Yalan pc de Crysis Yüklü ama 3 4 defa Oynadım Sonra Bıraktım vallah işe Yaramaz ama Abim Bagımlısı Oldu 2 3 Defa Bitirdi Yinede Oynuyo 4ewer COD2 ama xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap