2 Gün önce Klanı Kurup Takımı Topladım İyi Bir takım Olduk Sıra Siteye Duyurmak Gelceklere Kapımızı Açmakta...
İlk Resmi Maçımızı Yenmiş Bulunuyoruz
Maç içinden Bir SS
- Resim Silinmiş.
Gelecekler X fire : cixcihan
Tüm Call of duty 2 ye Gönül verenleri Bekliyorum 😎
Kalıcı Kişiler bulunca En yakın Zamanda Server Açacağız 😎
Call of Duty 2 NWO klanı Kuruldu !!!
· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Açalım server güzel olur xD En azından ben gelirim 😁
xfire:deathguards
xfire:deathguards
T
TitusPullo
⭐ 19y
Hayırlı olsun diyelim. Bizim bir CallOfDuty forumumuz yok mu yaw. Hemen yönetim ile iletişime geçeyim. Cs olurrda cod serisi olmazsa ayıp olur 😊
S
StarkDrache
⭐ 19y
Hayırlı olsun diyelim. Bizim bir CallOfDuty forumumuz yok mu yaw. Hemen yönetim ile iletişime geçeyim. Cs olurrda cod serisi olmazsa ayıp olur :)
İşte Bu Ya. Call Of Duty X İçin Bi Bölüm Açmak Lazım.
Yetkililere Duyrulur 🎭
Bende geliyorum cod2 bulabilsem... Moscowda 'snipercılık' oynamayı özlemişim 😄 MetallicA*
Biraz oyuna ısınayım gelmek isterim NWO ya^^
başarılar dilerim artık böyle oyunlara fahri gerilla olarak katılacağım 😜
başarılar dilerim artık böyle oyunlara fahri gerilla olarak katılacağım :P
Cod4 ' e bekleriz . 😜
bende girmek istiyorum.Bnim Xfire: bacimuro 😁 Yigen benim xfire'ı çaldığı için yeni bi tane açtım.15 Günden Beri Bi abimin İnt cafesine bakıyorum.15 Gündür oynıyamıyorum Cod-2.dR.NooB la Cok iddalıyız 😁 👍
Benide Ekle xFire: deadguard1.
S
StarkDrache
⭐ 19y
başarılar dilerim artık böyle oyunlara fahri gerilla olarak katılacağım :P
Hiç Admin Avlamadım 😜
Bunedir deathguard sevgisi 😁 yeter nickimi kullanmayın dava acıcam.Akrabama bile 😁 . Öyle deliyimki google'a deathguard yazdım cıkan deathguardla ilgili sitelerdeki forumlardaki deathguard deadguard yada deathguard ile ilgili degisik bi nickteki insanların hepsini tek tek özel mesaj ile uyardım 😈 .Bi ten D34ThGu4Rd Var oda ben 👍
Taklitlerimden Sakının 😎
Taklitlerimden Sakının 😎
Cs serveri gitti bari cod 2 ye başlıyayım biraz oynim ben de gelmek isterim 😄
Bunedir deathguard sevgisi 😁 yeter nickimi kullanmayın dava acıcam.Akrabama bile 😁 . Öyle deliyimki google'a deathguard yazdım cıkan deathguardla ilgili sitelerdeki forumlardaki deathguard deadguard yada deathguard ile ilgili degisik bi nickteki insanların hepsini tek tek özel mesaj ile uyardım 😈 .Bi ten D34ThGu4Rd Var oda ben 👍
Taklitlerimden Sakının 8)
Hiç Bişi Olmadı Bende DeadGuard1 Koydum 😄
bu adamlara göre fazla bile el vermişsiniz yahu x)
Yinede Yeni clana göre fena değil 😊
Başarilarinizin Devamini Dilerim
Xfire: rdmkskn
Yinede Yeni clana göre fena değil 😊
Başarilarinizin Devamini Dilerim
Xfire: rdmkskn
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap