2 gündür google charome,winrar we bir çok porgramda windows çalışmayı durdurdu diye hata alıyorum silip tekrar yüklediğimde düzeliyo ama biraz sonra yine aynı hatayı alıyorum ❓

Önceden bende bu hatayı alıyodum en az 10-15 kere format atmışımdır çözmek için herşeyi yaptım ama olmamıştı ve sorun yüklediğim bir driverden kaynaklıydı.Format at ve driverleri tek tek sırayla yükle 1 driveri yükledikten sonra oyunu açmaya çalış hata yoksa devam et hata hangi driverden kaynaklandığı belli olacaktır.Ben sorunu böyle çözmüştüm belki seninde işine yarayabilir denemende fayda var 👍
viewtopic.php?f=280&t=202344
Burda bir arkadaş açmış seninkine benzer bi hata oraya yazmıştım dene sendeÖnceden bende bu hatayı alıyodum en az 10-15 kere format atmışımdır çözmek için herşeyi yaptım ama olmamıştı ve sorun yüklediğim bir driverden kaynaklıydı.Format at ve driverleri tek tek sırayla yükle 1 driveri yükledikten sonra oyunu açmaya çalış hata yoksa devam et hata hangi driverden kaynaklandığı belli olacaktır.Ben sorunu böyle çözmüştüm belki seninde işine yarayabilir denemende fayda var 👍
Driver'ları win7 otomatik olarak yülüyo :S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap