merhaba arkadalar ben sitede yeniyim vip olmak istiyorum bi kaç çalısma koyıyım yeterli bulmazsanız bişeyler daha yapmaya çalısırım...
Bu ustama Very Happy
-Resim Silinmiş.
Buda Bana
-Resim Silinmiş.
Buda Tüm Exttraloob Ailesine
-Resim Silinmiş.
Walwaper alt postlarda
Çalısmalarım[Yenilendi](Exl. Walwaperi ve imzası koyuldu)
· 15 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Yenisin aramıza hoş geldin bak yavaş yavaş tanımaya başlamışsın bizleri. Ronin sitemizin PS hazinesidir, yalakalık yapıp bilgilerini kapmaya bakacaksın. Pennywise için de geçerli. Bana bulaşma çok üşengecimdir. Mr. Green Tekrar hoş geldin..
Arrow hoşbulduk
çalsımalara yorum yokmu Mr. Green
çalsımalara yorum yokmu Mr. Green
Yenisin aramıza hoş geldin bak yavaş yavaş tanımaya başlamışsın bizleri. Ronin sitemizin PS hazinesidir, yalakalık yapıp bilgilerini kapmaya bakacaksın. Pennywise için de geçerli. Bana bulaşma çok üşengecimdir. Mr. Green Tekrar hoş geldin..
Katılıyorum Twisted Evil
bunlar vip olmaya yetmez çok basit çalışmalar cunku kendini geliştirmen gerek ha eğer vip oluyum o ara kendimi geliştiririm zaten dersen o başka Wink
bunlar vip olmaya yetmez çok basit çalışmalar cunku kendini geliştirmen gerek ha eğer vip oluyum o ara kendimi geliştiririm zaten dersen o başka Wink
kendimi gelistiriiyorum bundan emin olabilirsiniz...vip olursam buda bana doping gibi olur Very Happy yavaş yavaş ögreniyoz sizlerin yardımıyla..yaparsanız simdiden emin olun kendimi gelistiriyorum sagolun
hafta sonu yaparım artık napım Rolling Eyes
hafta sonu vip'm Twisted Evil
hafta sonu vip'm Twisted Evil
Anaaa reklam olmuşum Very Happy
Teşekkürler arkadaşım...
Teşekkürler arkadaşım...
Anaaa reklam olmuşum Very Happy
Teşekkürler arkadaşım...
Very Happy
üste imza seklini koydum buda walwaper sekli ben cok sevdim inş. sizde begenirsiniz Rolling Eyes
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Güzel çalışma olmuş eline sağlık.
Güzel çalışma olmuş eline sağlık.
senden bu yorumu almak cok guzel....
Gelişmeye Devammm.....Yakında V.İ.P. inş.
bu kdr mı yorum ya Rolling Eyes
upZz
upZz
Lyliand tarafımdan uzaklaştırılmıştır. Nacru olduğu için zaten ilk mesajında VIP vs. bütün siteyi bilmesi ilginç gelmişti. Ronin'e usta falan. Sonra Nacru olduğunu tespit ettik ve boom headshot.. Mr. Green
M
muratnaruto
⭐ 19y
Evil or Very Mad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap