Icerige atla
Extraloob

Çalısmalarım[Yenilendi](Exl. Walwaperi ve imzası koyuldu)

· 15 Yanıt · 1.7K görüntüleme
L
Lyliand OP ⭐ 19y
merhaba arkadalar ben sitede yeniyim vip olmak istiyorum bi kaç çalısma koyıyım yeterli bulmazsanız bişeyler daha yapmaya çalısırım...

Bu ustama Very Happy
-Resim Silinmiş.

Buda Bana

-Resim Silinmiş.

Buda Tüm Exttraloob Ailesine

-Resim Silinmiş.

Walwaper alt postlarda
15 Yanıt
J
Jigsaw ⭐ 19y
Yenisin aramıza hoş geldin bak yavaş yavaş tanımaya başlamışsın bizleri. Ronin sitemizin PS hazinesidir, yalakalık yapıp bilgilerini kapmaya bakacaksın. Pennywise için de geçerli. Bana bulaşma çok üşengecimdir. Mr. Green Tekrar hoş geldin..
L
Lyliand OP ⭐ 19y
Arrow hoşbulduk

çalsımalara yorum yokmu Mr. Green
M
Morwena ⭐ 19y

Yenisin aramıza hoş geldin bak yavaş yavaş tanımaya başlamışsın bizleri. Ronin sitemizin PS hazinesidir, yalakalık yapıp bilgilerini kapmaya bakacaksın. Pennywise için de geçerli. Bana bulaşma çok üşengecimdir. Mr. Green Tekrar hoş geldin..

Katılıyorum Twisted Evil
P
Pennywise ⭐ 19y
bunlar vip olmaya yetmez çok basit çalışmalar cunku kendini geliştirmen gerek ha eğer vip oluyum o ara kendimi geliştiririm zaten dersen o başka Wink
L
Lyliand OP ⭐ 19y

bunlar vip olmaya yetmez çok basit çalışmalar cunku kendini geliştirmen gerek ha eğer vip oluyum o ara kendimi geliştiririm zaten dersen o başka Wink

kendimi gelistiriiyorum bundan emin olabilirsiniz...vip olursam buda bana doping gibi olur Very Happy yavaş yavaş ögreniyoz sizlerin yardımıyla..yaparsanız simdiden emin olun kendimi gelistiriyorum sagolun
L
Lyliand OP ⭐ 19y
hafta sonu yaparım artık napım Rolling Eyes

hafta sonu vip'm Twisted Evil
R
Ronin ⭐ 19y
Anaaa reklam olmuşum Very Happy
Teşekkürler arkadaşım...
L
Lyliand OP ⭐ 19y

Anaaa reklam olmuşum Very Happy
Teşekkürler arkadaşım...

Very Happy
L
Lyliand OP ⭐ 19y
üste imza seklini koydum buda walwaper sekli ben cok sevdim inş. sizde begenirsiniz Rolling Eyes

-Resim Silinmiş.
R
Ronin ⭐ 19y
Güzel çalışma olmuş eline sağlık.
L
Lyliand OP ⭐ 19y

Güzel çalışma olmuş eline sağlık.

senden bu yorumu almak cok guzel....

Gelişmeye Devammm.....Yakında V.İ.P. inş.
L
Lyliand OP ⭐ 19y
bu kdr mı yorum ya Rolling Eyes

upZz
J
Jigsaw ⭐ 19y
Lyliand tarafımdan uzaklaştırılmıştır. Nacru olduğu için zaten ilk mesajında VIP vs. bütün siteyi bilmesi ilginç gelmişti. Ronin'e usta falan. Sonra Nacru olduğunu tespit ettik ve boom headshot.. Mr. Green
M
Evil or Very Mad

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: