4-5 ay önce çalınan charımı geri almak istiyorum ıd ve gz sini biliyorum nasıl geri alabilirim?
Çalınan charımı geri almak istiyorum...
· 12 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
4-5 ay önce çalınan charımı geri almak istiyorum ıd ve gz sini biliyorum nasıl geri alabilirim?
içini karartmak gibi olmasın ama unut.. bi ihtimal war gerçi ama sen bi dene yüksek lwl çar bul takas yapalım mı de şifreyi alınca değiştir direk bol şans ☕
içini karartmak gibi olmasın ama unut.. bi ihtimal war gerçi ama sen bi dene yüksek lwl çar bul takas yapalım mı de şifreyi alınca değiştir direk bol şans ☕
senin dünyadan haberin yok ıd gzyi bilince degiştirebiliyosun işin garibi ıd mı unuttum
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
aynı sıkıntıyı bende çekiyorum ıd mi unuttum :)) 4m sp li characterim çalınmıltı
aynı sıkıntıyı bende çekiyorum ıd mi unuttum :)) 4m sp li characterim çalınmıltı
Gz yi hatırlıyorum ama ıd konusunda kendimi ne kadar zorlasamda bulamıyorum charı aldıgım adamı mı arasam acaba.Taa üç buçuk sene önceki charımı geri aldım ancak gecen yaz aldıgım charın ıdsini hatırlayamıyorum..
S
SameyanZeva
⭐ 15y
Gz yi hatırlıyorum ama ıd konusunda kendimi ne kadar zorlasamda bulamıyorum charı aldıgım adamı mı arasam acaba.Taa üç buçuk sene önceki charımı geri aldım ancak gecen yaz aldıgım charın ıdsini hatırlayamıyorum..
vardır bir hayır 😜
S
Shwartzkoph
⭐ 16y
bende almak istiyorum nasıl? 😞
joymaxın sıtesıne gırın orda şifremi unttum deyın ıd ve gizli soru cevabı ıstıyor e mail ıstemıyor
Şifreyi değiştirebilirsniz
Şahsen ben 1 saat önce böyle aldım
joymaxın sıtesıne gırın orda şifremi unttum deyın ıd ve gizli soru cevabı ıstıyor e mail ıstemıyor
mail koruma yapılmış olsa bile değiştirebiliyz mu şifreyi
F
Fun_OF_Sro
⭐ 15y
Kardeş kendi çalınan 4m sp li çarını alamadın ama satmış oldugun bi çarı geri çaldın dimi 😊 Kankaların Alperle sabri seni ele verdi...
F
Fun_OF_Sro
⭐ 15y
e bu arada malum şahısa ufak bi tavsiye ailen zengin sayılır kardeş bi oyun için milletin hakkına geçme sana yakışanı yap hesabın sahibine ulaş özür dile geri ver hesabı. sen sana yakışanı yapmazsan biri senin yerine ona hbaer vericektir.
Site yöneticisi için ufak bir not: söz konusu ithamım sadece suçlamadan ibaret değil gerçektir. bu arkadaşın kim olduğunu biliyorum. haksız suçlamaya itinaden banlamak isterseniz size gereken bilgileri sunabilirim.
Site yöneticisi için ufak bir not: söz konusu ithamım sadece suçlamadan ibaret değil gerçektir. bu arkadaşın kim olduğunu biliyorum. haksız suçlamaya itinaden banlamak isterseniz size gereken bilgileri sunabilirim.
F
Fun_OF_Sro
⭐ 15y
traji komik olsada malum arkadaşla olan sıkıntımız Hallolmuştur bölüm yöneticisinden bu konu altındaki 3 mesajımın silinmesini rica ediyorum...
Selametle...
Selametle...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap