Icerige atla
Extraloob

calınan carı geri almak için yardım

· 7 Yanıt · 2.1K görüntüleme
B
balzac83 OP ⭐ 19y
beyler benim aege de 80 lvl carım calındı ıd ve gizli soruyu biliyorum ama adam mail adresini degişmiş ve şifreyi nasıl geri alabilirim bi bilgisi olan varsa benle paylaşabilrimi. çok sagolun şimdiden
7 Yanıt
E
EnDZoNe ⭐ 19y
gecmiş olsun ... Sad
C
CapsLock ⭐ 19y

beyler benim aege de 80 lvl carım calındı ıd ve gizli soruyu biliyorum ama adam mail adresini degişmiş ve şifreyi nasıl geri alabilirim bi bilgisi olan varsa benle paylaşabilrimi. çok sagolun şimdiden

büyük geçmiş olsun ağa
H
HAKAN0 ⭐ 19y
geçmiş olsun artık yeni bir tane yapıcan üzüldüm yaa o kadar emek veriyosun 80 lwl yapıyosun biri bir anda çalıyo çok sinir bişi benim char calindiktan sonra 50 lwl üstü char yapmadim bir daha çalınır die Mr. Green Mr. Green Mr. Green yani eğlence olsun diye oynuyorum
U
UrbanChaos ⭐ 19y

Soğuk Su içebilirsn
T
Torquel ⭐ 19y
yada..... adamı oyuna getir.Birkac hafta sonra adam ben bu charı alabilrimiyim de ama hic belli etme senin oldugunu.Cagır bi internet cafeye orda sık umuğunu al siferyi fln.
S
SONBAHAR ⭐ 19y

Soğuk Su içebilirsn

gülme komşuna gelir basın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: