Kazan Grubu Kapatılmıştır 😊
Caffeine Kazanç Grubu İle Sende Kazan
· 31 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
NoMoreLove
⭐ 18y
Yalnız görseli standartlarımıza uygun yapmış. 😁
Yalnız görseli standartlarımıza uygun yapmış. 😁
Teşekkürler 😊
Süper topik ellerine sağlık hayırlı işler bu arada 😜
Süper topik ellerine sağlık hayırlı işler bu arada :P
Teşekkürler hocam 😊
R
Rocky Balboa
⭐ 17y
Bence Şunu Eklemelisin;
Arkadaşlar Ben Kendimde Bu İşlerdeyim Bu Tür Sitelere Yatırım Yapmadan Kazanmanız Zor Zor Derken Çok Zaman Alır. Bunuda Bilin
Arkadaşlar Ben Kendimde Bu İşlerdeyim Bu Tür Sitelere Yatırım Yapmadan Kazanmanız Zor Zor Derken Çok Zaman Alır. Bunuda Bilin
Hayırlı işler
Ps.topic güzel olmuş 🍺
Ps.topic güzel olmuş 🍺
Bence Şunu Eklemelisin;
Yatırım yapmadan kazanmak mümkün.Kendi Tıklarınız İle işçi satın alıp kiralayabilirsiniz 😊.
Doğrudur Uzun sürer.Ama bende Bu süreyi mümkün olduğu kadar kısaltıyorum reflerim için. Kendi payımın bir kısmını veriyorum 😊 . Teşekkürler yorumun için.
Hayırlı işler
Ps.topic güzel olmuş 🍺
Teşekkürler 😊.
Aobux eklenmiştir nese:
Aobux bilgileri güncellendi.
Kısaca ptc siteleri diyoruz biz bunlara 😜 Rbnin söylediği gibi başta bir yatırım yapmak şart. Ptc risklidir. Ona göre ^^

Kısaca ptc siteleri diyoruz biz bunlara 😜 Rbnin söylediği gibi başta bir yatırım yapmak şart. Ptc risklidir. Ona göre ^^
Ptc siteleri değil denilmedi zaten 😁 .Fakat bu şekilde ; ptc sitelerinin bulunduğu ve ref toplamak için kendi payımızdan dağıttığımız konulara kazanç grubu deniyor.
Ptc sabır işidir ayrıca. Ben sabrederim diyorsanız.Reklamlara tıkladıktan sonra işçi kiralayarak başlayabilirsiniz.Bundada hiç bir risk bulunmuyor.Ayrıca burda sizlere sunduğum ptc siteleri ödeme kanıtları olan siteler.
Yorumun için teşekkürler 😊 neutral1
Elebux eklendi.
Mopneet ref linkimden üye olmuşsun fakat bildirim yapmamışsın 😊 .
Bildirim?
Bildirim?
Geri ödeme yapabilmem için paypal adresi gerekiyordu. Ondan bahsediyorum 🙄
iibux eklendi. Yeni site eklenmeye bir süre ara verilecektir. Yeni üyelerin gelmesi bekleniyor.
Güncel .
Paypal hesabım var fakat kredi kartı tanımlı değil.Yani hiçbir bilgi girmedim.Yine oradan harcama yapabilir miyim?
Paypal hesabım var fakat kredi kartı tanımlı değil.Yani hiçbir bilgi girmedim.Yine oradan harcama yapabilir miyim?
Hayır malesef. 😢 . Her ödeme yapmak istediğinde kredi kartı tanımlaması isteyecektir.
Ps: Banka hesabın varsa , banka kartı ilede tanımlayabilirsin sisteme. Visa Ve Master yazmalı üzerinde yalnız.
Hayır malesef. 😢 . Her ödeme yapmak istediğinde kredi kartı tanımlaması isteyecektir.
Senin adına da üzüldüm şimdi ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
⭐ KO1 YENİ SUNUCU ⭐SAKKALA⭐ 24 HAZİRAN'DA YÜZLERCE OYUNCUSU İLE AÇILACAK⭐ SENDE UZUN SOLUKLU SERVERA HEMEN ERKEN KAYIT AL ÖDÜL KAZAN⭐ # Sende Oy Kullan Sende Kazan...!!! # (Ben Kazandım.) SENDE KATIL SENDE 5 ISROBOT KAZAN Kolay Para Kazanma Sistemi 2014 Shorte.st ile Kazan (BOTLU) Altın Yumurtlayan Tavuklar ile kazan !!