Icerige atla
Extraloob

cadı kıyafeti

· 19 Yanıt · 2.9K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
51 tane kırdırdım kıytırık bir male süpürge verdi
19 Yanıt
X
ilk jeweldan üstlük cadı giysisi çıktı 😜 exchange den falan verilmiyor. özellik basabiliyosunuz.
I
iNFeCTioN ⭐ 18y
ilk jeweldan üstlük cadı giysisi çıktı 😜 exchange den falan verilmiyor. özellik basabiliyosunuz.

bala bak ya :DDDD
O
bana box bile düşmedi şansa bak 😄
C
carwen ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

😜
C
- Resim Silinmiş.

:P

aha mübarek hepsi birden düşmüş xD
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
51 tane kırdırdım kıytırık bir male süpürge verdi

40 tanede ben kırdırdım bir tane hat verdi male puzzle gibi parçaları toplamaya çalışıyoruz acil giymem lazım onu sonra zevkimi alıp hemen dewil wings almalıyım 😜
X
X-On|CooL ⭐ 18y
ben 30 tane kırdırdım bi nane cıkması sadece yok hızlandırıcıymıs yok cartmıs curtmus öle scrollar acıkdtı 😞
I
iNFeCTioN ⭐ 18y
çok iste oluyo gece 1 gibi kırdırıyordum bana uygun şapka çıktı
G
garip_avci ⭐ 18y
male charda 100 tane fln kırdırdım female 3 başlık 1 süpürge çıktı. male ise sadece 1 süpürge. neyse female charımda da 70 tane fln kırdırdım onda da male 2 başlık 1 süpürge , female 2 süpürge çıktı 😄 al sana şanş 😄
furious
furious ⭐ 19y
10 tane kırdırdım bana göre şapka ve giysi çıktı
K
Kasva ⭐ 18y
male charda 100 tane fln kırdırdım female 3 başlık 1 süpürge çıktı. male ise sadece 1 süpürge. neyse female charımda da 70 tane fln kırdırdım onda da male 2 başlık 1 süpürge , female 2 süpürge çıktı 😄 al sana şanş :D

Şimdi fazla mantıklı gelmeyebilir fakat düşündümde famele charda kırdırınca male ağırlıklı male charda kırdırınca female ağırlıklı düşüyor böyle bir düşüncem .. ☕ 🎅
.NET
.NET ⭐ 19y
73 lv.da neredfe düşürebilirim acaba j.boxları? xP
[F New]Solo Gitarist
B
Beijo ⭐ 19y

mangyang'lardan bile düşüyor xP
.NET
.NET ⭐ 19y

Ciddi olamazsın 😄 Hemen mangyanglarda bota bırakıyorum xP
[F New]Solo Gitarist
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Ciddi olamazsın 😄 Hemen mangyanglarda bota bırakıyorum xP

Manyang'larda bırakma , onglerde powerlevel yap hem para hemde jewel box kazanırsın 👍
F
FreeDom ⭐ 18y
Ohh Be Sonunda Banada Düştü 😜 2 Gündür Onun İçin Uğraşıyordum Ama Snunda Uğraştıgıma Değdi Dogrusu..

- Resim Silinmiş.
_
_ANIL_ ⭐ 19y
Beyler benim bankada 4 male şapka 1 male giysi 1 male süpürge var naıcaz bunları ya 😄 yer kaplıyolar boşuna.bide event bitince bunlar gitmiyo dimi 😄
A
addIcFb ⭐ 19y
Ohh Be Sonunda Banada Düştü 😜 2 Gündür Onun İçin Uğraşıyordum Ama Snunda Uğraştıgıma Değdi Dogrusu..

- Resim Silinmiş.

Maşallah 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: