Icerige atla
Extraloob

'.'.'.'CabaLOnlinE Oynayan Arkadaşlar Buraya'.'.'.'

· 21 Yanıt · 4.7K görüntüleme
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y
Cabal Online yle İlgili Sorularınızı Sorabilirsin Bekliorum Cool Cool
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
21 Yanıt
P

Cabal Online yle İlgili Sorularınızı Sorabilirsin Bekliorum Cool Cool

kardeş arkaşım önerdide silkroadı oyandıktan osnra çok kötü gelio Evil or Very Mad
S
screamadle ⭐ 19y
Ben Cabaldaki lvl 92 warrior'umu SRO'ta gold karşılığı takas bile yapıyorum Razz
B
cabal cok süper oyunda beni sarmadı hiç bilgimyok bazı yüksek levelerın skıllerını gördüm dehsete düstüm adamlar cok kküçük çizgi film kahramanı gibi Mr. Green
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y
Bende 112 Lv. Warrior Skilleri Tam Tamına Ve İtemleri 99 (WA) +6 Satmak İstiorum 1 Aylık Premiumda Vardır Fiyatını SİZ Verin
Ve Konu Sorular İçindir....Oynayanlar Sorularınızı Herzaman Bekliorum Cool
X
XEM ⭐ 19y
oyunda gördüğüne göre her skillin abartı effect i var :))))
S
SonSAHNE ⭐ 19y
Ya onca zahmete katlanıp combo sklli ni çıkardım ama not enough sp gibi bişey yazıo. onu kullanmak için gerekli koşullar neler Very Happy
S
screamadle ⭐ 19y
Yaratık kes bir süre, hp'nin altındaki sarı bar dolsun sonra combonu yap Wink
Q
quest ⭐ 19y
bir sorum olcak ben daha yeniyim.bu cabal da bana pk yapıyolar.sro daki gibi,ben pk yapamıyom nası yapcam.bide sinbad ın sihirli lambası gibi bir şey çıkdı Mr. Green onu ne yapabilirim.saygılar
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y
O Lambaya Sağ Tıkla Mouse ile Potion Yada Return Gibi Şeyler Çıkıor Şansın Varsa Daha Değerli Şeyler
S
SonSAHNE ⭐ 19y
kardeş cevabın içn saol ama ben bi soru daha sorcam Very Happy combo yaparken 2. yi yapıyorum miss yazıo daha hiç 2. kez yapmadım Very Happy
S
screamadle ⭐ 19y
ortada tutmaya bak, renk kırmızı ise çok vurursun ama vuruş yüksekliği değil combo uzunluğu önemli ise ilk çubuk ile bitiş arasında tut comboyu skillerinide ona göre ayarla, yani kısa delay olsun Wink
S
SonSAHNE ⭐ 19y
hmm ok zaten 4 tane skill var bazıları uzun Very Happy saol...
Q
quest ⭐ 19y
bir sorum daha olcak.pk nasıl yapabilirim Mr. Green .saygılar
S
SonSAHNE ⭐ 19y
sanırım bazı serverlarda savaş çıkıo Very Happy orda kimi görürsen girişiyon. bide bi adama tıkla yukarda menü den pvp yi seç adam kabul ederse savaşırsınız Very Happy
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y
Miss Iskaladın Gibi Bişey Sana Direk Diyim Block Gibi Bİşi... Cool
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y
Savaşıorsun.. Evet Ama Potion Basamıorsun....ve Süreli Very Happy

PVP De Genellikle Beyler Önce Üstte SarI bİR Bar Varr Onu Doldurunnn...Berserker Modeye Basın Comboya Basın Ve Skillere Tıkır Tıkır Basın Karşınızdaki Adam Yaşarsa bende Cabal Bilmiorum.... Mr. Green Mr. Green
S
SonSAHNE ⭐ 19y
ben combo ya basıyorum sonra yaratığa vuruyo bi dahaki sefere bi daha basıom gri renkle miss yazıo. daha hiç 2. skill i vurmak nasip olmadı hep miss Very Happy
T
Torquel ⭐ 19y
1. lwl atlamak kolaymı
2.Kac lwla kdr 112 lwl fln Laughing Laughing
3.Paralımı?
4.Grafik nsl
S
SonSAHNE ⭐ 19y
grafik güzel, parasız ama silkroad gibi pre. fln var

lvl sınırını bilmiom bende yeniyim lvl atlamak kolay Very Happy ben 12 ye kadar kolay atladım şahsen Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: