Icerige atla
Extraloob

C4sinoR0yaL Killed Uruchi

· 11 Yanıt · 3.0K görüntüleme
A
ALpique OP ⭐ 17y
Takip edenler bilir bütün uniquelerde lure yapıyorum 1 dk içnde glp bozuyorlar nedir bu çektigim ya :S bktım bundada bozudlar hemde aynı pt de ki adam :S bunların amacı ne anlamıyorum ne güzel eğlenıcez..

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
11 Yanıt
Time4Todie
Time4Todie ⭐ 17y
Bizim server baya bozulmuş. pek saygı felan yok kimsenın. askerden sonra geldiğimde inş. temızlenır server 😉
ps : tebrikler.
A
ALpique OP ⭐ 17y
Bizim server baya bozulmuş. pek saygı felan yok kimsenın. askerden sonra geldiğimde inş. temızlenır server 😉

Teşekkürler

ps: Tago? 😄
Time4Todie
Time4Todie ⭐ 17y

Teşekkürler

ps: Tago? :D

Tago? derken :))
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
unique çıkıyor sen eğlence için lure yapıyorsun bir başkası da eğlence için gelip kesmeye çalışıyor sonra diyorsun ki saygı yok nasıl yaaaaa o.O
A
ALpique OP ⭐ 17y

Teşekkürler

ps: Tago? :D

Tago? derken :))

pardon ^^ birine benzettimde seni

unique çıkıyor sen eğlence için lure yapıyorsun bir başkası da eğlence için gelip kesmeye çalışıyor sonra diyorsun ki saygı yok nasıl yaaaaa o.O

Adam bizim pt 'de pt den here diyorum lure lure yazıyorum 2 saat adam gelıcek %10 da uru alıcak değil ya :S bide daldıktan sonraki yazdıklarını koymadım buraya adam daldı kesti yine bana yazdı uru adamda gelmş bnle dalga geçıyor aklı sıra.
K
Kai ⭐ 18y
Millet o kadar aç ki artık uniqlere,lure nedir bilmiyor.Bende cerberusu çekmiştim,adam %1 de zerke bastı ya warmı böyle bişey 😆
A
ALpique OP ⭐ 17y
Millet o kadar aç ki artık uniqlere,lure nedir bilmiyor.Bende cerberusu çekmiştim,adam %1 de zerke bastı ya warmı böyle bişey 😆

😁 aynısı banada oldu isy çektm 75 Lv adam %1 de geldi 15 kişiyiz geldi bana pk oldu 😄 sora isy'a daldı kesti yine bana yazdı bide pk olma dalgası ne alakaysa 😆
C
Tebrikler hacım.
C
Chrysler ⭐ 16y

makara: makara:
A
ALpique OP ⭐ 17y
Tebrikler hacım.

teşekkürler bro 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: