Icerige atla
Extraloob

C4sinoR0yaL İntro Denemelerine Devam~New~

· 10 Yanıt · 1.5K görüntüleme
O
OzzyOzburne OP ⭐ 15y
Bu video edit programı ile ilk deneyişim. Sony vegas olaydı eiydi. Kötü olduysa amatörlüğüme verin fakat lakin ki 😜 yorumlarınızı esirgemeyin ki bende yanlışlarımı öğreneyim. 🎭

Göremeyenler için Link : http://www.youtube.com/watch?v=VLRqKZqNYzI
10 Yanıt
T
timu41 ⭐ 17y
çok güzel olmuş tebrikler 😊 kısa ve öz sıkmıyo izlerken 😊
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Evet güzel olmuş.
H
hanry006 ⭐ 16y
İyi Kötü Yoruma Açık Olduğunu Varsayarak Yazıyorum.

Beğenmedim, Acemice Geldi , Parca Parca Videoların Birbiriyle Butunlugu Yok.Birbirinin Devamı Seklınde Olsa Bir Film Fragmanı Gibi Konu Bütünlugu Olsa Daha Güzel bir Çalışma Olacagını Dusunuyorum ☕
O
OzzyOzburne OP ⭐ 15y

Beğenmedim, Acemice Geldi , Parca Parca Videoların Birbiriyle Butunlugu Yok.Birbirinin Devamı Seklınde Olsa Bir Film Fragmanı Gibi Konu Bütünlugu Olsa Daha Güzel bir Çalışma Olacagını Dusunuyorum ☕

Eleştirin için teşekkür ederim.

ps: bütün yorumlar için teşekkürler.
E
extrem ⭐ 19y

katılıyorum kardeşim samimiyetine güvenerek eleştri yapıyorum bende , anlam ilişkisi içinde birleştirseydin müziğin ritmine göre yawaşlatıp hızlandırsaydın daha güzel olurdu başarılarının devamını dilerim 🍿
S
sniper06 ⭐ 17y
Nicee
S
sniper06 ⭐ 17y
Hazırlayanın eline sağlk bu arada
O
OzzyOzburne OP ⭐ 15y
Hazırlayanın eline sağlk bu arada

saol.

ps: Bu imâlı mesaj nedir? 😜 kendi ellerimle hazırladım.
U
UYildirim ⭐ 15y
Uğraşırsan güzel bir çalışma çıkaracagından şüphem yok lakin bu videoda uzaklaştırma yakınlaştırmadan başka birşey yok
Hoşuma gitmedi 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: