Icerige atla
Extraloob

c10 neden verir

· 20 Yanıt · 2.2K görüntüleme
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
c10 neden verirr delircem tam4 gündür araştırıyorum bütün multi clent konuları baştan aşağıya okudum allah rızası için be yeter artıok söleyin birinis açmıyım açmıyım dedim ama kaç kişi ö.m attım cevap yhoq pfffff Evil or Very Mad Evil or Very Mad
20 Yanıt
R
RollsRoyce ⭐ 19y
format at bana c9 veriyodu bir format attım kurtuldum
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
c9 degil c10 c9 baglantıdan doalyı veriyor c10 neden format atalı1 hafat oldu zaten Rolling Eyes
S
Sparky ⭐ 19y
net fremeworks yüklümü
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
o ne? Very Happy nasıl yüklicem help me Razz
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
erdener yardım edicekmisin?
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
up!!!
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
saol melik inş faydası olur gider şu nalet olsası c10:D
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
bunu kurunca pc ye reset atıcakmıyım:S
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
frame workü kurdum loobbacki kapadım ama gene c10 verdi:S
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
up!!1 c10 neden gelir!!!!
B
BeBeT0 ⭐ 19y

c10 c9 hatası gibi baglantıdan gelir. ve pc özeliklerine göre degişir c10 ve c9 verme 1 gb ram olan ve multi clientte pc yi kasmayan bir pc de c10 alma olasılıgı biraz azdır . c10 almamak için loop back kapatın multi client için msn kapatın gereksiz olupte pc kasan programları kapatın
Y
ycyycy ⭐ 19y
bana c7 verdi ne bilen varmı
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y

c10 c9 hatası gibi baglantıdan gelir. ve pc özeliklerine göre degişir c10 ve c9 verme 1 gb ram olan ve multi clientte pc yi kasmayan bir pc de c10 alma olasılıgı biraz azdır . c10 almamak için loop back kapatın multi client için msn kapatın gereksiz olupte pc kasan programları kapatın

ram 1 gb loobback kapalı pc kasmıyo açarken ekran kartım da iyi msn kapalı site ler kapalı gereksiz herşey kapalı
pc gayet rahat ama c10 diyor serverlar populate olunca tekrar denicem 4-5 gündür bunla uğraşıyorum hala c10 dewlircem vala
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
up!!:D
_
_Dark_Man_ ⭐ 19y
C10 u Loopback dolayısıyla almayanlar boşa uğraşmasın !
Tam bi fikrim yok ama ip.miz fark edilmiş olabilir (eskiden multi açanlar), ben herşeyi denedim ama sonuç hüsran !
G
Gokhan_16 ⭐ 19y
ben biliyorm çarını 2 kişi kasıyosan ikinizede kod çıktıysa ve diğeri girdiyse sana c10 verir bende öle oluyo kardeşimler ksaıyorm aynı anda deneince öle oluyo Wink extraokk
W
orjinal client kullanıomusun ?
T
TascH ⭐ 19y
arada bende alıyorum bu c10 hatasını ama msnmiş sayfa acmakmış hattı kullanmakmış bence alakası yok ben full download full msnde muhabet full nette sürf yapıyorum bot dc yemeden saatlerce kasıo walla

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: