Icerige atla
Extraloob

C10 Bütün leoderlerde C10 HATASI !

· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme
J
JuNioRKinG OP ⭐ 19y
Bütün leoderleri denedim ve 2. char açarken hepsinde c10 hatası ile karşılaşdım ne yapmam gerekiyor daha önce böyle birşey olmuyordu yardımcı olun lütfen acaba işletim sistemim vista olduğundanmı ama ben bundan 1 ay önce çift char açıyordum bu konuda yardıma çok ihtiyacım var lütfen msj larınızı bekliyorum.
12 Yanıt
R
Ram ⭐ 18y
Evet durmadan c10 yiyor bende sinir oldum sabahtan beri tüm loaderleri denedim ama olmadı yardım gerkten yardımlarınızı beklıyorum
L
LegendLess ⭐ 18y
Eklediğim linki Kaldırdım..
R
Ram ⭐ 18y
Bunun çozumu yokmu c10 yiyorum hp çozumu varsa lutfen paylasın çünkü çıldıracam 😞
H
hackerdem ⭐ 19y
valla bende giriyor...
J
JuNioRKinG OP ⭐ 19y
Hala anlamış değilim bilen bir mederator den yardım istedim ama hala bilmiyourm msj ı bile gelmedi
J
JuNioRKinG OP ⭐ 19y
Benim üzüldüğüm nokta topıcın içine okadar kişi girmiş ve bir kişi bile cvb verememmiş başka birşey söylemiyorum extraloob üyeleri bu aralar çok kaygısız.
A
Agilla ⭐ 18y
çözümü var command kısmına mesala 1 / 18 0 0 olan yeri 1 / 18 0 1 yapın c10 hatası almazsınız
J
JuNioRKinG OP ⭐ 19y
Tmm saol deniycem şimdi
J
JuNioRKinG OP ⭐ 19y
Dediğini yapdım yine olmadı ama forumda bu konu ile ilgili bilgisi olan çok kişi var ama ilgilenme zorluğuna katlanmıyorlar tek söyliyeceklerim mod olurken acaba ne şekilde birşeyler söyliyerek mod oldular onu merak ediyorum neyse sorunu çözemedim msj larınızı hala bekliyorum ilgilenenlere çok TeŞeKKÜr ediyorum ..
H
hackerdem ⭐ 19y
valla bende çalışıyor bir çok arkadaşta o var hiç başıma gelmediği için bilmiyorum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: