Icerige atla
Extraloob

Büyük finale saatler kaldı

· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

23 Mayıs’ı 24’üne bağlayan gecenin sabahında, tüm dünya 6 yıllık bir efsanenin muhteşem vedasına tanıklık edecek. “LOST”, Amerika’yla yıllardır peşinden sürüklediği hayranlarına hoşçakal diyecek...

Son bölüm öncesinde yayıncı kuruluş ABC, final bölümünden kareleri meraklılar için dağıttı.

Pek bir güzel final olacağını sanmıyorum tonlarca soru var aklımda hepsine 2 saatte nasıl cevap verecekler ki bence bir sinema filmiyle işi kotaracaklardır.

14 Yanıt
Q
Quattro ⭐ 19y
Geçen bir haber vardı kadın oyuncularından biri ağzından kaçırmış sonun nasıl olduğunu eleman uykusundan kalkıyor ve ne rüyamış diyor. makara: makara: makara:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Geçen bir haber vardı kadın oyuncularından biri ağzından kaçırmış sonun nasıl olduğunu eleman uykusundan kalkıyor ve ne rüyamış diyor. makara: makara: makara:

o da çok basit olur 😁
C
Chess ⭐ 16y

o da çok basit olur 😁

vay be ne uyurmuş adam deriz.. makara:
K
Kwanza ⭐ 17y

o da çok basit olur 😁

ahah 6 yıl izle izle adam kalkacak ne rüyaymış diyecek 😆 😆
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y

o da çok basit olur 😁

6 senedir . 😆
A
Addicted ⭐ 19y
Ulan 6 yıl yüzselerdi Türkiyeye varırlardı 😜
J
JustLick ⭐ 18y
bence final gelmesin 😁 😁 😁
E
EliteTurk ⭐ 18y

23 Mayıs’ı 24’üne bağlayan gecenin sabahında, tüm dünya 6 yıllık bir efsanenin muhteşem vedasına tanıklık edecek. “LOST”, Amerika’yla yıllardır peşinden sürüklediği hayranlarına hoşçakal diyecek...

Son bölüm öncesinde yayıncı kuruluş ABC, final bölümünden kareleri meraklılar için dağıttı.

Pek bir güzel final olacağını sanmıyorum tonlarca soru var aklımda hepsine 2 saatte nasıl cevap verecekler ki bence bir sinema filmiyle işi kotaracaklardır.

Doğum günümde yapılırmı kardeşim bu bana hadi başka gün olsa neyse doğum günüm olması koyuyor. 😢 🙄
A
Avasin ⭐ 17y
bir türlü izleyemedim lost'u nasıl bi dizi fikrim yok ama ağızdan ağıza dolaştığı için izlemek gerekliydi diye düşünüyorum 🤔
M
Melik abi keşke spoiler içinde yazsaydın o yorumu yavvv inşallah öyle değildir çok pis koyar valla 😁
K
Kwanza ⭐ 17y
ee nasıl bitti 😜
B
Buzzz ⭐ 18y
Spoiler
paralel evren = öteki dünya

herşeyin bilime dayanmasını isterdim ancak senaristler dine dayadılar ve aslında herkesin öldüğü gösterdiler ve diziyi kilisede bitirdiler yazıklar olsun gerçekten güzel bi diziydi ancak yapılan son sahne gerçekten moralimi bozdu..
J
ee ne oldu ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: