arkadaslarım ya ben verficationla şifre değiştiriyodum artık zor oluyo benim için verfication u engellemek istiyom . artık gizli soru ile değiştirmek istiyom nasıl yapacam ben
Büyük bir sorun .(:(
· 32 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
cvp yokmu ya
acill charın şifresini değişitrmem lazımm
ya lütfen arkadaslarım bilen yok muuuu
cvp verilene kadar up up up . kaç defa bu konuyu açtım cvp yok yok mu bilenn
hiç bir bilgim yok kardeşim ama mod arkadaşlar yardımcı olacaklardır
bekliyorum arkadaslar lütfen cvp verinn...
sabit topiclerde şifre nasıl değiştirilir bunu topici var oradan bakabilirsin.
extraloob hocam şifremi değiştiriym değiştirmesine ama email verficationla ypabliyom . ben direkt olarak değişitrmek istiyom. nolur ya hiç mi bi insan yok
ısrarlıyım cvp gelene kadar yazı yazıyacam Rolling Eyes
Siteye Login ol ondan sonra manage Account a gel orda 3 secenek var ortada olan (mavi olan secenek) onu tıkla sadece gizli soru ile şifreni deiştiriceksin extraokk Wink Cool
joymax mı silkroad online net mi?
Joymax
ya manage accounta girmek için verifcation code istiyo yolladım şimdi sonra napacam
ya ddarkness hocam olmadıııııı.. manege accounta girdim orda 2 secenek var had idedim. maviye tıklıyım ordadan da şifre değiştiriliyo . ilk bastaki su e-maili ado soyadı gösteriyoo.. napcammmmm
yaa ağlıcamm lütfen kaç aydır böyle charı sattıgıda ne yapacam benn kurtulamayıom su erificationdan
ya nolur olmuyo kafayı yicem
olur olmuyo kafayı yicem
kardeş resim koyarmısın böle konusursan kimse sana yardım etmez sakin ol resim koy bakalım hallederis
ya ne resmi işte olmuyo değştiremiyom e-maili. kapatamıyorum e-mail verificationu Sad hiç yapan yokmu
sık sık sifre degistirmek iyi degildir
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap