Icerige atla
Extraloob

Buraya Dikkat =) Okursanız Sevinirim..

· 15 Replies · 1.7K views
K
Kslienn86 OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Mailime geldi de.. Bunu bana yolluyan aklı geri arkadaşa sölüyorum msnini varsa 0x33 Forum Nickini ERKEKSEN verirmisin özel mesaj yoluyla =)
Üzerinde Çok güzel çalışmışsın bunun ama hostları saklamayamazsın bilmiyormusun? Fazla Char'ım Var ya da Satışlarda dikkatini çekti sanırım , Bi Kamyon Char daha Çıkarırım Sen İste Yeter =] Senin hiç olmadımı Cool
Herkez İçin Sölüyorum Böyle Bir Mail Alırsanız Karakter ile ilgili info. vermeyin. Joymax in böyle bir sistemi yoktur. kolay gelsin..
15 Replies
H
HosenberG ⭐ 19y
ohooo bunu bana 1 sene önce attılar Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ohannes diyorum bir bu feyk mail arşivimde yoktu bunu bana yollayabilecek varmı bir bakayım Twisted Evil Mr. Green
H
HosenberG ⭐ 19y

ohannes diyorum bir bu feyk mail arşivimde yoktu bunu bana yollayabilecek varmı bir bakayım Twisted Evil Mr. Green

istersen gönderebilirim silmedim duruyo Mr. Green
K
Kuruman ⭐ 19y
Konunun Yeri Burası degil taşıyorum
B
bannedddd ⭐ 19y

istersen gönderebilirim silmedim duruyo Mr. Green

Bana da yolla Melik. Very Happy
K
Kslienn86 OP ⭐ 19y

ohooo bunu bana 1 sene önce attılar

Sana gelen maili bi imageshack'e atarmısın Bu yeni gibi geldi bana o nedenle =]
stalebug
stalebug ⭐ 19y
he bi bakam gönder Mr. Green sevdim bunu Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yolla bekliyorum Twisted Evil
stalebug
stalebug ⭐ 19y
okan abimimi bekletmeyin bakem sırada ben warım Twisted Evil
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Çokda gerçekçı ha Cool
U
Adamların kafa bir bu işlere çalışıyor, bunlarla uğraşacaklarına kassalar kac tane 80 char yapmıslardı ama o zaman küfür yemezlerdi o yüzden yapmıyorlar sanırım 😊 MSN adresim profilimde var bana bu maili atarsan sevinirim Laughing
B
BeBeT0 ⭐ 19y
Böle bir Mail Bana Geldi Mail Tamamen Fake Nie Derseniz yapan adam profesyonel yanlız gönderen kişi gmailden yolamıs ve joymax gmail kullanmaz nie kullansın ki gelen linke tıklamayın tıklarsanızda orayı doldurmayın
I
Very Happy gerçekçiliğe bak bea

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: