- Resim Silinmiş.
Mailime geldi de.. Bunu bana yolluyan aklı geri arkadaşa sölüyorum msnini varsa 0x33 Forum Nickini ERKEKSEN verirmisin özel mesaj yoluyla =)
Üzerinde Çok güzel çalışmışsın bunun ama hostları saklamayamazsın bilmiyormusun? Fazla Char'ım Var ya da Satışlarda dikkatini çekti sanırım , Bi Kamyon Char daha Çıkarırım Sen İste Yeter =] Senin hiç olmadımı Cool
Herkez İçin Sölüyorum Böyle Bir Mail Alırsanız Karakter ile ilgili info. vermeyin. Joymax in böyle bir sistemi yoktur. kolay gelsin..
Buraya Dikkat =) Okursanız Sevinirim..
· 15 Replies · 1.7K views 0 reading
15 Replies
ohooo bunu bana 1 sene önce attılar Mr. Green
ohannes diyorum bir bu feyk mail arşivimde yoktu bunu bana yollayabilecek varmı bir bakayım Twisted Evil Mr. Green
ohannes diyorum bir bu feyk mail arşivimde yoktu bunu bana yollayabilecek varmı bir bakayım Twisted Evil Mr. Green
istersen gönderebilirim silmedim duruyo Mr. Green
Konunun Yeri Burası degil taşıyorum
istersen gönderebilirim silmedim duruyo Mr. Green
Bana da yolla Melik. Very Happy
ohooo bunu bana 1 sene önce attılar
Sana gelen maili bi imageshack'e atarmısın Bu yeni gibi geldi bana o nedenle =]
he bi bakam gönder Mr. Green sevdim bunu Very Happy
yolla bekliyorum Twisted Evil
okan abimimi bekletmeyin bakem sırada ben warım Twisted Evil
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Çokda gerçekçı ha Cool
U
unaLLLsahiNNN
⭐ 19y
Adamların kafa bir bu işlere çalışıyor, bunlarla uğraşacaklarına kassalar kac tane 80 char yapmıslardı ama o zaman küfür yemezlerdi o yüzden yapmıyorlar sanırım 😊 MSN adresim profilimde var bana bu maili atarsan sevinirim Laughing
Böle bir Mail Bana Geldi Mail Tamamen Fake Nie Derseniz yapan adam profesyonel yanlız gönderen kişi gmailden yolamıs ve joymax gmail kullanmaz nie kullansın ki gelen linke tıklamayın tıklarsanızda orayı doldurmayın
Very Happy gerçekçiliğe bak bea
Ben Topic açtıktan 1gün sonra Silkroad-Online.net tede verildi zaten
http://www.silkroadonline.net/sro_board ... w_num=1336
http://www.silkroadonline.net/sro_board ... w_num=1336
Log in to write a reply.
Log In