Burak Yılmaz'ın Bilinçaltı
· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Şunu kabul edin artık Burak Yılmaz bu ülkenin en iyi forveti . Laf atmayım diyorum zorluyorsunuz. Ne istiyorsunuz bu adamdan ? Her maç 3 gol atmasını mı ? Yoksa çekemediğiniz için sakatlanmasını mı ? YETER ARTIK !
Youtubedan alıyorum:
o golleri attı ya isterse nouma gibi sevinsin 😊
o golleri attı ya isterse nouma gibi sevinsin 😊

Bunların klasik gol sevinci olduğunu herkesin bildiğini sanıyorum
Ya taklaya Çok Güldüm Gopp Coss H@Yat Zaten Bo$
takla olayı komedi
ama burak 🤘
ama burak 🤘
E
EnderGelisenOsasunaAtagi
⭐ 14y
Kişilik olarak çok haz etmesemde bana göre tartışmasız Türkiyenin en iyi forvetidir.
Bunlar gol atıldıgında yapılan klasik hareketler ne var bunda ? Ayrıca Burak Yılmaz çok iyi bir oyuncu Türk milleti olarak hemen başlıyoruz eleştirmeye 😊
Bi kanım ısınamadı şu adama.
Bu mesaj Knickles rumuzlu uyeden alinti yapildi
beşiktaşlı olarak katılıyorum adam Türk Ronaldosu şuan.
Şunu kabul edin artık Burak Yılmaz bu ülkenin en iyi forveti . Laf atmayım diyorum zorluyorsunuz. Ne istiyorsunuz bu adamdan ? Her maç 3 gol atmasını mı ? Yoksa çekemediğiniz için sakatlanmasını mı ? YETER ARTIK !
beşiktaşlı olarak katılıyorum adam Türk Ronaldosu şuan.
sweetCHIEF
⭐ 17y
ben basta su kendini yerden yere atma olayindan hic sevmezdim ama cok kaliteli top oynuyor israrci adam. sonradan artik tepkileri oda farketti ve mucadele etmeye basladi. kesinlikle bana gore de turkiyede en iyi forvet.
adamın oynayışına kimsenin laf ettiği yok zaten sadece böyle bir video gördüm paylaşmak istedim
moussa sow dan sonra türkiyede iyi forvetler arasında ☕
X
XBosstarix
⭐ 18y
Sevmiim
Bu mesaj SubDue rumuzlu uyeden alinti yapildi
Aynen alinganlik bosa 🍺
adamın oynayışına kimsenin laf ettiği yok zaten sadece böyle bir video gördüm paylaşmak istedim
Aynen alinganlik bosa 🍺
[F New]Solo Gitarist
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap