Icerige atla
Extraloob

Burak Yılmaz'ın Bilinçaltı

· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
15 Yanıt
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Şunu kabul edin artık Burak Yılmaz bu ülkenin en iyi forveti . Laf atmayım diyorum zorluyorsunuz. Ne istiyorsunuz bu adamdan ? Her maç 3 gol atmasını mı ? Yoksa çekemediğiniz için sakatlanmasını mı ? YETER ARTIK !
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Youtubedan alıyorum:
o golleri attı ya isterse nouma gibi sevinsin 😊
F
frityus ⭐ 17y
Bunların klasik gol sevinci olduğunu herkesin bildiğini sanıyorum
T
Tauriel ⭐ 15y
Ya taklaya Çok Güldüm Gopp Coss H@Yat Zaten Bo$
M
murathep ⭐ 19y
takla olayı komedi

ama burak 🤘
Kişilik olarak çok haz etmesemde bana göre tartışmasız Türkiyenin en iyi forvetidir.
R
Ramplode ⭐ 16y
Bunlar gol atıldıgında yapılan klasik hareketler ne var bunda ? Ayrıca Burak Yılmaz çok iyi bir oyuncu Türk milleti olarak hemen başlıyoruz eleştirmeye 😊
M
mrfluu ⭐ 15y
Bi kanım ısınamadı şu adama.
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Bu mesaj Knickles rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şunu kabul edin artık Burak Yılmaz bu ülkenin en iyi forveti . Laf atmayım diyorum zorluyorsunuz. Ne istiyorsunuz bu adamdan ? Her maç 3 gol atmasını mı ? Yoksa çekemediğiniz için sakatlanmasını mı ? YETER ARTIK !

beşiktaşlı olarak katılıyorum adam Türk Ronaldosu şuan.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
ben basta su kendini yerden yere atma olayindan hic sevmezdim ama cok kaliteli top oynuyor israrci adam. sonradan artik tepkileri oda farketti ve mucadele etmeye basladi. kesinlikle bana gore de turkiyede en iyi forvet.
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
adamın oynayışına kimsenin laf ettiği yok zaten sadece böyle bir video gördüm paylaşmak istedim
N
NightClay ⭐ 18y
moussa sow dan sonra türkiyede iyi forvetler arasında ☕
X
XBosstarix ⭐ 18y
Sevmiim
.NET
.NET ⭐ 19y
Bu mesaj SubDue rumuzlu uyeden alinti yapildi
adamın oynayışına kimsenin laf ettiği yok zaten sadece böyle bir video gördüm paylaşmak istedim

Aynen alinganlik bosa 🍺
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: