Icerige atla
Extraloob

BunwangLarda Niya GeneraL Giant a Tanık oLdum resimLi

· 23 Yanıt · 4.6K görüntüleme
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
headbang2ft9 headbang2ft9 Twisted Evil Twisted Evil

- Resim Silinmiş.
23 Yanıt
L
Liu ⭐ 19y
tabikide çekerler Twisted Evil ama bunu ss bölümü ne taşısak iyi olur Razz
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
tmm tmm AnLAdım $imdi Sordum ßizim ArkadasLar para ßotLarını oLdursunLer die CekmişLer Very Happy
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y

ya çekerlerde bunun tp si var canavarda para varmıki tp yapacak kadar?

anLamadım Neyse
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y

tabikide çekerler Twisted Evil ama bunu ss bölümü ne taşısak iyi olur Razz

Sen ßiLin 😊 Sana Zahmet
Q
qitarist ⭐ 19y
Server'in mars sa ben dün akşam bi tane getirdim 100 lerce bot kestirdim Very Happy

Tak peşine yavaş yavaş al gel.Çok zevkli oluo

Edit:Yok ama benimki Royal di
T
TuffEnuff ⭐ 19y
Orası Maonglar olmasın :S
D
dR.NooB ⭐ 19y
dua et Lord' u cekmemişler Mr. Green
B
By_41_Lee ⭐ 19y
kardeş bi resimde oraya kadar isunun çekildigini gördüm oda bişimi Mr. Green
E
EnDZoNe ⭐ 19y
neden olmasin ben bunwanglara dewamlı getiriyotum xD Lord templeda çıktımı elitelerden birini aliyoum bunwanglarda bot temizligi .. aslinda bi game cam alicaktim ama bizim bi arkadas cekmiş koymus youtube ye ... zevkli oluyo Mr. Green bi bu sekilde temizliyosun bide trade esnasında el mucX yakmayı elektik olarak kullanan thieflerle çok güzel gold bot kesiliyo xD deneyin bi çok zevkli
D
DeepdarK ⭐ 19y
Orası Bunwhangların yeri Sosungların deil
N
Narcisse ⭐ 19y
burda bunwanglar olmasın???
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
yaw ARkadasLar YanLıs Yazmıs oLaßilirim oq£ headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9
S
sorale ⭐ 19y
ama genelde yaratıklar kendi bölgelerini pek terketmiyolar
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
benim bildiğime göre bi yere kadar gelip ordan geriye dönüp gidiyo diye biliyorum
S
Sniker ⭐ 19y

benim bildiğime göre bi yere kadar gelip ordan geriye dönüp gidiyo diye biliyorum

bende çekemiyorum ne kadar uğraşsam da canvar bi yerden sonra gidiyor gene çekiyorum gene aynı yerde bırakıyor peşimi biri bana öğretsin:D
N
Narcisse ⭐ 19y
arkadaşlar bu gm nin olayı adam oraya onu bilerek atıyo Very Happy Very Happy siz hiç jangan east gate penon warior ordusu gördünüz mü?
M
Marinero ⭐ 19y
bence pk2 o yaratık oraya nasıl ışınlansınki çok saçma bir kere çekmişler bunun resmini bir yerde sonrada bu resmin üzerine koymuşlar anlamsız birşey ama güzel olmuş emeğe saygı
M
Marinero ⭐ 19y

arkadaşlar bu gm nin olayı adam oraya onu bilerek atıyo Very Happy Very Happy siz hiç jangan east gate penon warior ordusu gördünüz mü?

koçum onlar scrolla çıkıyo bende gördüm ama benim gördüklerim strong niye generaldi Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: