🤔 simdi birde sitede eksik olarak birsey gördüm ama bunu istekleriniz bölümüne yazicam neyse bu kenenin yasini söyleyebilcek yada kenelerin yasini nasil anlayabilcegimiz konusunda bilgi verebilcek bir arkadas......
- Resim Silinmiş.
Bunun yasini söyleyebilcek bir arkadas
· 22 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Sana ne demeliyim bilmiyorum.
Sana ne demeliyim bilmiyorum.
B
Black Rain
⭐ 19y
😆 😄
basina gelmeyen anlamazmis
Extra magazin bölümüne neden açtın anlayamadım 😆
Extra Magazin Le Ne Alakası Var 😄 Modlar Yada Paparazziler Kilitleyebilirmi
18 yaşını doldurmuşsa nufüsuna mı geçircen 😄 😄
18 yaşını doldurmuşsa nufüsuna mı geçircen 😄 :D
😁 😆 😜
gerçekten, yaşını öğrenip ne yapacaksınız? sebebini söyleseniz, ciddi bir durum varsa ortada yardım etmeye çalışalım 😊
ama kene ısırdıysa ısırmıştır ufaksa diye kendini avutamazsın 😄 bi durum varsa doktora başvurulur. Sadece meraksada kene prof.larına danışmak lazım 😄
git veterinere sor ^^ 😊
evet kene isirdi ve acaba bilen cikarmi dedim... doktora sordum bayagi eski dedi ama belli bir zmn vermedi 1hafta yada 3 gün gibi bu kadar sisen bir kene acaba kac yasindadir dedim sene olarak ztn istemedim.baska yere koyamadim konuyu cunku alakali birsey göremedim en uygun yer bura gibime geldi.........doktorun söledigi 2-3 hafta bekliyelim bakalim ne olucak vücüdda kizarikliklar veya halsizlik ates gibi birsey olursa bu 2-3 hafta icinde tedavi basliycak o kadar büyük olduguna göre dedim acaba zehirini bosaltmismidir......insani ölüm korkusu sarinca yada felc kalma gibi bir durum böle seylere basvurabilior......... umarim simdi biraz aciklayici olmusumdur......
bunu başından açıklasaydınız, daha farklı tepkiler alırdınız. emin olun 😊
evet kene isirdi ve acaba bilen cikarmi dedim... doktora sordum bayagi eski dedi ama belli bir zmn vermedi 1hafta yada 3 gün gibi bu kadar sisen bir kene acaba kac yasindadir dedim sene olarak ztn istemedim.baska yere koyamadim konuyu cunku alakali birsey göremedim en uygun yer bura gibime geldi.........doktorun söledigi 2-3 hafta bekliyelim bakalim ne olucak vücüdda kizarikliklar veya halsizlik ates gibi birsey olursa bu 2-3 hafta icinde tedavi basliycak o kadar büyük olduguna göre dedim acaba zehirini bosaltmismidir......insani ölüm korkusu sarinca yada felc kalma gibi bir durum böle seylere basvurabilior......... umarim simdi biraz aciklayici olmusumdur......
geçmiş olsun :!!&%&!
Aklım Ermez 😆 🎅
Aklım Ermez 8)
sonundaki smiley yazıya gitmemiş.
😆 düzelttim 😄
bunu başından açıklasaydınız, daha farklı tepkiler alırdınız. emin olun :)
Aynen.Biz onu farklı algıladık.Konuyada eklersen daha iyi olur 👍
Uzun süredir durmuşşa birşey olmaz zaten zararsız demektir,yaşını öğrenip ne yapacaksın onu çözmüş değilim,kene kenedir yahu yaşını nabacaksın 😆
Geçmiş Olsunda Senden Niye Hemen Çıkarmadılar Bence Hemen Bi Sağlık Kuruluşuna Götür Heme Çıkarsınlar Onlamı Yaşıosn 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap