Icerige atla
Extraloob

Bunu Biliyormuydunuz

· 20 Yanıt · 1.5K görüntüleme
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
1 - bilgisayarım > yerel disk c
2 - program files
3 - microsoft office klasörü
4 - medya klasörü
5 - cagcat10
6- fotoğraf adı j028592
bi bakmanızda yarar var.İsrail bayrağı vs..
20 Yanıt
N
bende o resim yok aga
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
dosya ismi : J0285926 şamdan ve 5 köşe yi görürsünüz.
N
hımm şimdi fark ettim işte bu resim ne anlama getirmişler aceba ?
- Resim Silinmiş.
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Kardeşim valla bunun açıklaması uzun sürer yardımcı olurdum ama komplo teorisyeni olarak anılmak istemiyorum
T
tenpanter ⭐ 17y
ona bakarsanız kabe'de var herşeyden komplo teorisi çıkarmak saçmadır.Ama istersen bütün resimlerde israil bayrağı olsun komplo teorisi kurmak gene saçma 🤔
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
ona bakarsanız kabe'de var herşeyden komplo teorisi çıkarmak saçmadır.Ama istersen bütün resimlerde israil bayrağı olsun komplo teorisi kurmak gene saçma 🤔

Görüş farklılığı 🍺
T
tenpanter ⭐ 17y

Görüş farklılığı 🍺

Adamlar proram yapmış isterse israil bayrağını öpen adamda koyar sizde yapın türk bayrağı koyun bu kadar basit 👍
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y

Görüş farklılığı 🍺

Adamlar proram yapmış isterse israil bayrağını öpen adamda koyar sizde yapın türk bayrağı koyun bu kadar basit 👍

Konunun derinliği bundan daha fazla
T
tenpanter ⭐ 17y

Konunun derinliği bundan daha fazla

kardeşim anlat o derinlikleri bizde öğrenelim 🎅
T
tenpanter ⭐ 17y
Büyük İsrail Projesi,İsrailin dünyayı yönetme arzusu(Ki yönetiyor yahudiler),mason locaları vs vs bunları çoğu kişi bilir

o resmin anlamıda ortadaki mum israil olsun diğerleride dünya devletleri(örnek) herşeyde mesaj açık zaten dediğim gibi

bir resim buldunuz diye sanki israilin gizli belgelerini ifşa etmiş havasındasınız buna şaşıyorum 😜
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Büyük İsrail Projesi,İsrailin dünyayı yönetme arzusu(Ki yönetiyor yahudiler),mason locaları vs vs bunları çoğu kişi bilir

o resmin anlamıda ortadaki mum israil olsun diğerleride dünya devletleri(örnek) herşeyde mesaj açık zaten dediğim gibi

bir resim buldunuz diye sanki israilin gizli belgelerini ifşa etmiş havasındasınız buna şaşıyorum :P

Allah aşkına böyle bi havaya girdiğimizi nerden çıkardın.Birden celallendin.Bir şey gösterdik die pişman ediyosunuz adamı.Cevap vermiyecektim ama dayanamadım
T
tenpanter ⭐ 17y

bir resim buldunuz diye sanki israilin gizli belgelerini ifşa etmiş havasındasınız buna şaşıyorum :P

Allah aşkına böyle bi havaya girdiğimizi nerden çıkardın.Birden celallendin.Bir şey gösterdik die pişman ediyosunuz adamı.Cevap vermiyecektim ama dayanamadım

konunun derinliği bundan fazla diyince bende öyle hissettim 😈
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y

konunun derinliği bundan fazla diyince bende öyle hissettim 😈

Ben orada bi çift israil fotoğrafından bahsetmedim.illuminati'yi kast etmiştim ama..
T
tenpanter ⭐ 17y
sıçtırık microsoft office resminden buralara kadar geldin :/
ps:seni kesinlikle küçük düşürmek gibi vs amacım yok ama bir resme böyle anlamlar yüklenilmesi bence saçma 😜
M
MicroEx ⭐ 19y

ilginc
T
tenpanter ⭐ 17y
7 kollu şamdanın masonlar ile bir ilişkisi olduğunu ve bir çok anlamı varmış araştırabilirsiniz.

@HaMuLo sana katılıyorum bu basit bir resim değil.

ps:bu şamdan 9 kollu belki başka bir anlam ifade ediyordur belkide 9 kollu şamdanında bir hikayesi vardır arşatırıyım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: