Icerige atla
Extraloob

Bunlar Hep Fetullah Hocanın Oyunları !!!!

· 15 Yanıt · 2.0K görüntüleme
P
ProbIem OP ⭐ 17y
[BBvideo 425,350:2fei8658]http://www.youtube.com/watch?v=L-reWVnQYzs&feature=share[/BBvideo]
Bu güne kadar hep amerikanın oyunlarını izledik sıra Fetullah Hocada :/
Show Time Fetullah !!!
15 Yanıt
L
Lordzek ⭐ 16y
Bunlar SAÇMALIK.
C
CrawL ⭐ 15y
[BBvideo 425,350:3856nt84]http://www.youtube.com/watch?v=L-reWVnQYzs&feature=share[/BBvideo]
Bu güne kadar hep amerikanın oyunlarını izledik sıra Fetullah Hocada :/
Show Time Fetullah !!!

Anlıyorum kardeşim seni ama ne yazıkki sana birşeyler anlatamam ne dediğini bilmiyorsun.İş olsun diye bu videoyu paylaşmışsın.Nerden biliyorsun gerçek olduğunu milyonlarca video var gerçekliği kanıtlanamamış Allah akıl fikir versin.
B
Belarj ⭐ 17y
Olamaz ! hemen konserve depolamaya başlıyorum.
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
N
Nz9 ⭐ 15y
Bunlar SAÇMALIK.

senın actıgın sevgılımden ayrıldım baslıgından sonra bu bana baya bı cıddı geldı 16 yasındakı toy yaptıgı yoruma bak ne bılıyosunda pardon ?
B
Bu forumda fetuşçu var mı ? Şanlı bayrağı dahi alet ediyolarya..
X
Xanthos ⭐ 19y

Forum Kuralları
Madde 5.
Bu site üzerinde,siyasi fikir ve görüş tatışmaları,siyasal eylem duyuruları,dini görüş tartışmaları yapılmamalıdır.Bir görüşü rencide etmek,bir görüşe hakaret etmek,bir görüşü savunanlara veya bir dinin mensuplarına hakaret etmek,bu kurallar kapsamında yasaktır.
N
Nz9 ⭐ 15y

Forum Kuralları
Madde 5.
Bu site üzerinde,siyasi fikir ve görüş tatışmaları,siyasal eylem duyuruları,dini görüş tartışmaları yapılmamalıdır.Bir görüşü rencide etmek,bir görüşe hakaret etmek,bir görüşü savunanlara veya bir dinin mensuplarına hakaret etmek,bu kurallar kapsamında yasaktır.

Hacım kusura bakmada kaç kişi okuyor o kuralları yahu ^^ Hatırlatma olarak kullanılıyor sadece
P
Polgara ⭐ 17y
Takılmayın böyle şeylere. Düşündüğünüz gibi şeyler yapamaz bu insanlar. Bugün varlar, yarın yoklar.
X
Xanthos ⭐ 19y

Forum Kuralları
Madde 5.

Hacım kusura bakmada kaç kişi okuyor o kuralları yahu ^^ Hatırlatma olarak kullanılıyor sadece

Henüz hacca gidemedim;gidince size de haber veririm.
M
MicroEx ⭐ 19y
Takılmayın böyle şeylere. Düşündüğünüz gibi şeyler yapamaz bu insanlar. Bugün varlar, yarın yoklar.

Bende öyle sanıyorumda bence gayet büyük işler yaparlar büyükten kasıt iyi işler değil pis işlerde değil maddi çapta büyük işler
Mesela bursada bızım burda acılan orhangazi üniversitesi için bütçeyi 2 günde 125 trilyon toplayarak ayarladılar ve daha ne büyük oyunlar var içlerinde ...
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Videodaki ilk 3 dakkayı boşuna izlediğim hissine kapıldım...

Forum kurallarına gelince alışkanlıktır okurum 😊
X
Xperyon ⭐ 15y

Henüz hacca gidemedim;gidince size de haber veririm.

😁 🍺
M
Macro ⭐ 19y
Ben insanların duyarlılıklarını anlayamadım, anlayamayacağım.

İşsizlik, yoksulluk, açlık, güvencesizlik diz boyu;
ülkenin bir yanında savaş var kan gövdeyi götürüyor,
gericilik, karanlık, baskılar ve antidemokratik uygulamalar, HESler, polis devleti, piyasacılık, ırkçılık, linç kültürü, cinsiyet ayrımcılığı, özelleştirme, taşeronlaşma almış başını gitmiş zaten;
Vatanına, dünya üzerindeki mazlum halkları vurmak için üstler, füze kalkanları kurulur,
Kıdem tazminatı gasp edilir...

Okul harçlarının 1.000 lirayı geçmesi normal bir hal alır.
Biz hala bayrağımızı değiştirdiler deriz.

Sen bu koşullarda, af edersin insanlıkdışı koşullarda yaşadıktan sonra türk bayrağını kaldırsa ne olur, kaldırmasa ne olur.

Adamlar bunları yaptı, herşeyi tasfiye eti yerine kendininkini koydu, 2. cumhuriyeti kurdu... Kendine uygun olan bayrağı da koyar, garipsemeyin
T
tenpanter ⭐ 17y
Yıl olmuş 2011 hala fethullah hoca peşindesiniz daral:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: