Icerige atla
Extraloob

Bunlar Gelecek Nesillerimiz ! ! !

· 36 Yanıt · 4.1K görüntüleme
36 Yanıt
H
Mert Akcan ; Hepsi gerizekalı kıronun teki , Alayı kürt mk şerefsizlerinin ..

video'nun altındaki yorum daha üzücü 😞
T
The Black ⭐ 16y
vallahi ilkeleri bi anda sorsalar 6 tane oldunu kesinlikle bilirim ama sayarken bocalayabilirim bu doğal bişey (sayısal okuyorum tarih görmeyince unutuyor insan)

ama Atatürk'ün ölüm tarihini bilmemek, bizim okulda 29 ekimin ne bayramı olduğunu bilmeyenler, Cumhuriyetin kurululş tarihini bilmeyenler dahi var bu ayıptır. afedersiniz ama bunun adı cahillik değil aptallıktır
R
RoqA ⭐ 17y
vallahi ilkeleri bi anda sorsalar 6 tane oldunu kesinlikle bilirim ama sayarken bocalayabilirim bu doğal bişey (sayısal okuyorum tarih görmeyince unutuyor insan)

Bu konuda haklısın, ben de sayısalım ben de hemen sayamayabilirim. Ama Atatürk' ün ölümünü bilmeyen Türk' ten, Türk' lüğü konusunda şüphe duyarım.
M
-Atatürk kaç yılında öldü ?
+Ihıhııhhhıııııhıı.

Ağlanılacak halimize gülüyoruz. sin: daral:
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y

ama Atatürk'ün ölüm tarihini bilmemek, bizim okulda 29 ekimin ne bayramı olduğunu bilmeyenler, Cumhuriyetin kurululş tarihini bilmeyenler dahi var bu ayıptır. afedersiniz ama bunun adı cahillik değil aptallıktır

Sayısalla sözelle ne alakası var formüllü birşey sanki.6 tane sabit kelimeyi aklında tutmak çok mu zor ? Sayısal ne alaka..
lemonade
lemonade ⭐ 17y
kürt türk olmaları pek önemli değil sonuçta gelecekte onlar olacak başımızda.gerçektn çok üzücü
ps:kürt değilim hemen yanlış anlaşlmasn.Bartın/Turkey
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Bu tip videolara sıkça rastlamak mümkün. Bunlara da alıştık artık.
[ek #12654]
T
29 Ekimin kutlanmadığı bir ülkede hala neyi tartışıyoruz ki
P
Polovets ⭐ 15y
Anlamadığım olay sorulan sorulara kakarakikiri gülmeleri
A
akherons ⭐ 15y
Ne yani geçmişini bilmeyen toplumlar gelişemez mi? çok saçma, anlamıyorum bu gençlerdeki geçmiş sevgisini.. kaideye alınıcak konu bile değil, geçmiş geçmiştir üzerinde durmaya gerek yok kanımca. çok sıktı bunlar.

not : ermeni veya kürt değilim. akp'li olmam mümkün değil çünkü ateistim..
R
RoqA ⭐ 17y
Ne yani geçmişini bilmeyen toplumlar gelişemez mi? çok saçma, anlamıyorum bu gençlerdeki geçmiş sevgisini.. kaideye alınıcak konu bile değil, geçmiş geçmiştir üzerinde durmaya gerek yok kanımca. çok sıktı bunlar.

Geçmişten ders çıkarılır, gelecekte de aynı hatalar yapılmaz.
T
The Black ⭐ 16y

Sayısalla sözelle ne alakası var formüllü birşey sanki.6 tane sabit kelimeyi aklında tutmak çok mu zor ? Sayısal ne alaka..

tc numaramı bile tekrar etmeden hatırlayamayan biriyim. ezberim kötüdür. 6 tane sabit kelime diyosun ama insanın aklına direk gelmiyo bocalıyosun ne olduğunu hatırlamıyosun.
A
akherons ⭐ 15y

Ben çıkarılmasın demiyorum. Ama millet sağda solda kemalistim , Atatürk'çüyüm , milliyetçiyim diye gezmesi çok saçma. Tarihi bilenlerin elit insan konumuna getirilip bilmeyenlerinde "ezik" insan konumuna getirilip ana avrat sövülmesinede anlam veremiyorum. Örnek veriyorum 29 Ekim'in iptalinden dolayı herkes büyük bir tepki gösterdi ama gel gör ki 29 Ekim'in kutlandığı zamanlar o tepki gösteren insanlar ya okuldan kaçıyor ya da törene saygısızlık yapıp can zoruyla töreni dinliyor. Çok reklamı seven bir toplumuz..
R
RoqA ⭐ 17y

Ben çıkarılmasın demiyorum. Ama millet sağda solda kemalistim , Atatürk'çüyüm , milliyetçiyim diye gezmesi çok saçma. Tarihi bilenlerin elit insan konumuna getirilip bilmeyenlerinde "ezik" insan konumuna getirilip ana avrat sövülmesinede anlam veremiyorum. Örnek veriyorum 29 Ekim'in iptalinden dolayı herkes büyük bir tepki gösterdi ama gel gör ki 29 Ekim'in kutlandığı zamanlar o tepki gösteren insanlar ya okuldan kaçıyor ya da törene saygısızlık yapıp can zoruyla töreni dinliyor. Çok reklamı seven bir toplumuz..

İsteyen istediği gibi dolaşır kimse bir şey diyemez. Tarih zaten başlı başına genel kültürdür. Tarih dersleri de genel kütür dersi. Kültürlü insanla cahil insan bir olur mu ? 29 Ekim kutlamalarına gelince; sen o kutlamaları sadece okuldaki tören olarak mı görüyorsun? 29 Ekim kutlamaları, şehirlerin varsa stadlarında yoksa en büyük en önemli meydanlarında halk tarafından kutlanır. Bu kutlamaları sadece okuldaki tören olarak görme.
A
akherons ⭐ 15y
İyi bakalım dolaşsın herkes oyum buyum diye. bu tür şeylere ayıracağınız boş beleş düşünceleri ilime, bilime ayırsaydınız bu konumda olmazdık kanımca.
R
RoqA ⭐ 17y
İyi bakalım dolaşsın herkes oyum buyum diye. bu tür şeylere ayıracağınız boş beleş düşünceleri ilime, bilime ayırsaydınız bu konumda olmazdık kanımca.

Bunları boş düşünce olarak görüyorsan bence bu senin eksikliğin. Şunu da söyleyeyim, İzmir' in en saygın liselerinden birinde fizik proje takımındayım. Hani bu boş düşünceler yüzünden bilimle ilgilenemiyoruz ya...
E
EmmaW ⭐ 19y
haberin doğru olduğunu sanmıyorum, sanmak istemiyorum
A
akherons ⭐ 15y

Bunları boş düşünce olarak görüyorsan bence bu senin eksikliğin. Şunu da söyleyeyim, İzmir' in en saygın liselerinden birinde fizik proje takımındayım. Hani bu boş düşünceler yüzünden bilimle ilgilenemiyoruz ya...

sen ilgileniyorsun, peki ya diğerleri? kahvehanede atatürkçü'lük , milliyetçilik yapmak kolay. ülke kurtarmak kolay. Japonya'ya hastayım adamlar sadece özel günlerde anıyor eski liderlerini. Devrimci,ülkücü,kemalist gibisinden şeylerde yok onlarda. Bak nasılda gelişiyorlar
P
Polovets ⭐ 15y

Peki sen hangi konumdasın bize onu söyle o zaman? bu söylemlerin sende bir fayda yarattımı?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: