Icerige atla
Extraloob

Bundan sonra kimse kanıtsız suçlama yapmasın.!

· 15 Yanıt · 3.1K görüntüleme
L
lnTerpoL OP ⭐ 19y
Yaklaşık 1 haftadır yüzlerce kişinin charı çalınmış durumda.Charını her çaldıran forumda bir yerde konu açıyor o çaldı bu çaldı şu çaldı diye.Arkadaşlar bu saatten sonra konusunda resimli kanıt bulunmayan kişilere işlem yapmayı düşünüyoruz haberiniz olsun.Herkes kendi başına konu açarsa forum kirlilikten kurtulamaz.YETER.!
15 Yanıt
T
TheRinG ⭐ 16y
Go!
G
GNR ⭐ 18y
rollback istemiyoz die bize bile hırsız dediler adam beni tanımaz etmez 😜 hırsız diyor bilmiyorki kendileri beyins.. 😊
M
MaPaP4 ⭐ 19y
Yaklaşık 1 haftadır yüzlerce kişinin charı çalınmış durumda.Charını her çaldıran forumda bir yerde konu açıyor o çaldı bu çaldı şu çaldı diye.Arkadaşlar bu saatten sonra konusunda resimli kanıt bulunmayan kişilere işlem yapmayı düşünüyoruz haberiniz olsun.Herkes kendi başına konu açarsa forum kirlilikten kurtulamaz.YETER.!

Sakin ol king cicioe2
F
ForeverRox ⭐ 16y
rollback istemiyoz die bize bile hırsız dediler adam beni tanımaz etmez 😜 hırsız diyor bilmiyorki kendileri beyins.. :)

Katılıyorum.
S
adam haklı beyler.
S
shocktouch ⭐ 15y

Sakin ol king cicioe2

cool2:

ne işlemi yapıcaksınız ki anlamadım şimdi ben? ne hakla yapıcaksınız birde?

Burası bir forum bu konunun açılması yasak diye bi kural yazmıyor kurallar bölümünde.. Kilitli olan topiclere zaten kimse açmıyor-açamıyor. Adamın charı çalınmış canı yanmış ne yapsın yani şimdi? Madem -100 Mesaj'ın konu açmasını yasaklayın arkadaşım.
L
lnTerpoL OP ⭐ 19y
Rica ediyorum herkes bu konuda duyarlı olsun arkadaşlar.Bakın gerçekten bu konuları heryerde görmek rahatsızlık verici.Mağduriyetlere lafımız yok asla olamazda ama onlarda bizi anlasın.Varsa resimli kanıtlar getirsin suçlu tarafı uzaklaştıralım siteden.
L
lnTerpoL OP ⭐ 19y

Sakin ol king cicioe2

cool2:

ne işlemi yapıcaksınız ki anlamadım şimdi ben? ne hakla yapıcaksınız birde?

Burası bir forum bu konunun açılması yasak diye bi kural yazmıyor kurallar bölümünde.. Kilitli olan topiclere zaten kimse açmıyor-açamıyor. Adamın charı çalınmış canı yanmış ne yapsın yani şimdi? Madem -100 Mesaj'ın konu açmasını yasaklayın arkadaşım.

Ne haklamı biz forum görevlisiyiz arkadaşım.Konu açılcak biri suçlancaksa kanıt gösterin kanıt.!
S
shocktouch ⭐ 15y
Bu moderatörün işi değil ama güzel kardeşim böyle ! koyarak falan yetkini belli etmeye çalışıyorsan sorun yok hani yorma kendini bu kadar.
L
lnTerpoL OP ⭐ 19y
Kullanacağım noktalama işaretlerini size danışmadanda kullanma hakkım olduğunu düşünüyorum. ☕
Yetkilerimizi sizlerden değil üst rütbelerimizden öğreniriz.
Konuda tartışma çıkaracak bir yorum daha yapmayın.
S
shocktouch ⭐ 15y
Emir almam kimseden 😉 Senin üst yetkilerin gördüğüm kadarı ile site ile fazla ilgilenemiyor. Noktalama işaretlerini bana kullanıyorsan dikkat ediceksin, o ! işaretinde neler yüklü onu kullanırken 😉
L
lnTerpoL OP ⭐ 19y
Emir almam kimseden 😉 Senin üst yetkilerin gördüğüm kadarı ile site ile fazla ilgilenemiyor. Noktalama işaretlerini bana kullanıyorsan dikkat ediceksin, o ! işaretinde neler yüklü onu kullanırken ;)

Uyarmıştım konu kilit.
T
Herkes yorumlarına dikkat etsin
L
lnTerpoL OP ⭐ 19y
Herkes yorumlarına dikkat etsin

Hacım konuyu kilitli tutalım tartışmada çıkmasın.Millet okuması gerekeni okuyup çıkar.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: