Arkadaşlar NFS nin yenii oyunun traileri sonunda böyle bir site gördüm bu ne anlama geliyor sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar adamlar birbirlerini pata küte dövüyor sonrada bi menü çıkıo değişik bişeler oluo tekrar başa sarıyor bide siz izleyinbakalım ya :S
http://www.whichroadtotake.com/
Buna bir anlam verebilecek olan varmııı !
· 12 Replies · 1.1K views 0 reading
12 Replies
M
MassiveAttack
⭐ 19y
Çok ilginç aynı sahne iki karakter tarafından roller değişerek sürekli dönüyor.
R
RoyalFlush
⭐ 19y
Bunun NFS le ne alakası var onuda çözemedimya.NFS de adam dövmedim hiç şimdiye kadar.Aslında arabadan bile inmedim 😁
Bunun NFS le ne alakası var onuda çözemedimya.NFS de adam dövmedim hiç şimdiye kadar.Aslında arabadan bile inmedim 😁
İnemezsin ki zaten boşa uğraşma. 😁
aradabir dosyayı çıkarıo sonra bide nfs trailerini projeksiyon makinesiyle duvara veriyolar seğrediyolar ne ki bu ya 😊
Çöp kutusuna felan tıkladığımda ekran kısa süreli kapanıyor 😄 İlginç 🍿
neki bu :S
M
MassiveAttack
⭐ 19y
Bir görüntü yakaldım.. November 2008 takvime dikkat ^^
Bir görüntü yakaldım.. November 2008 takvime dikkat ^^
NFS undercoverın çıkış tarihi
bu arada bende bişey buldum arada sırada duvara projeksiyonla nfs nin traileri göseriliyor..
R
RoyalFlush
⭐ 19y
NFS 1: sahildeki dümdüz yollarıyla,911 in son devrine kolayca çıkmasıyla...
NFS 2:Nascar a benzeyen eğimli pistlerde mclaren ile sürüş keyfiyle...
NFS 3 hot pursuit:polisleriyle...
NFS 4 high stakes:arabasına girdiğim iddaları kazanmamla 4 tane clk-gtr 2 tane mclaren ve üstüne edilen "sen benim arabamı nasıl alırsın 500000 dolar vermiştim" diye başlayan çocukluk kavgalarıyla...
NFS 5 V-Rally:bunu çoğu kişi bilmez bende beğenmemiştim zaten.
NFS hot pursuit 2: ara bir sürüm olarak çıkan ağaçlıklı yollarıyla...
NFS underground:devrim niteliğinde modifiye imkanıyla...
NFS underground 2:2. devrim niteliğinde şehirde serbestlikle...
NFS most wanted: underground 2 den sonra bana kalırsa oynanabilicek tek nfs oyunu.6 lvl siyah corvette polisleriyle ve helikopterin arabayı yoldan çıkarmak suretiyle arabanın tepesine tepesine vurmasıyla...
NFS carbon:çok kısa olmasıyla...
NFS pro street: 5 para etmez yollarıyla fakat şimdiye kadar en iyi grafiklere sahip ve en iyi hasar modellemeleri olmasının yanında iğrenç ötesi sürüş dinamiklerine sahip olmasıyla...
hatırladığım oyun serisidir.Fakat bu NFS yi GTA tarzı mı yapmak istiyorlar anlayamadım...Silahlar,adam dövmeler vs.NFS yi iyi bir takipçisi olarak "arcade yarış oyunu" olarak bilirdim.Yoksa değişiyormu...
NFS 2:Nascar a benzeyen eğimli pistlerde mclaren ile sürüş keyfiyle...
NFS 3 hot pursuit:polisleriyle...
NFS 4 high stakes:arabasına girdiğim iddaları kazanmamla 4 tane clk-gtr 2 tane mclaren ve üstüne edilen "sen benim arabamı nasıl alırsın 500000 dolar vermiştim" diye başlayan çocukluk kavgalarıyla...
NFS 5 V-Rally:bunu çoğu kişi bilmez bende beğenmemiştim zaten.
NFS hot pursuit 2: ara bir sürüm olarak çıkan ağaçlıklı yollarıyla...
NFS underground:devrim niteliğinde modifiye imkanıyla...
NFS underground 2:2. devrim niteliğinde şehirde serbestlikle...
NFS most wanted: underground 2 den sonra bana kalırsa oynanabilicek tek nfs oyunu.6 lvl siyah corvette polisleriyle ve helikopterin arabayı yoldan çıkarmak suretiyle arabanın tepesine tepesine vurmasıyla...
NFS carbon:çok kısa olmasıyla...
NFS pro street: 5 para etmez yollarıyla fakat şimdiye kadar en iyi grafiklere sahip ve en iyi hasar modellemeleri olmasının yanında iğrenç ötesi sürüş dinamiklerine sahip olmasıyla...
hatırladığım oyun serisidir.Fakat bu NFS yi GTA tarzı mı yapmak istiyorlar anlayamadım...Silahlar,adam dövmeler vs.NFS yi iyi bir takipçisi olarak "arcade yarış oyunu" olarak bilirdim.Yoksa değişiyormu...
valla olabilir 😊 driver2 gibi yapmaya çalışıolar da olabilir...
ŞEHİRDE SERBEST GEZİNME OLSUNDA 😊
ŞEHİRDE SERBEST GEZİNME OLSUNDA 😊
NFS 3 hot pursuit:polisleriyle... ooy hala aklımda çk gzldi be =)
Log in to write a reply.
Log In