Icerige atla
Extraloob

BullsEye- 111 Level Warrior/C - 12 Legend Two Hand -100 Lira

· 153 Yanıt · 13K görüntüleme · Sayfa 5 / 8
Yanıtlar
M
Mavi Reyiz OP ⭐ 19y
up
M
Mavi Reyiz OP ⭐ 19y
up
F
Bir upta benden olsun. 😄 Çharların düştüğü şu duruma bak ya
M
Mavi Reyiz OP ⭐ 19y
Bir upta benden olsun. 😄 Çharların düştüğü şu duruma bak ya

aynen kardeşim.
up
lemonade
lemonade ⭐ 17y
bro 99.99 tl yaz belki işe yarar 🕵️
M
Mavi Reyiz OP ⭐ 19y
bro 99.99 tl yaz belki işe yarar 🕵️

eyvallah bro denerim nese:
A
anywar ⭐ 14y
arkadaşlar bu şerefsiz dolandırıcının tekidir.hiç bir sözüne aldırış etmeyin.paranızı bu şerefsiz e kaptırmayın yazık olmasın..
M
Mavi Reyiz OP ⭐ 19y
arkadaşlar bu şerefsiz dolandırıcının tekidir.hiç bir sözüne aldırış etmeyin.paranızı bu şerefsiz e kaptırmayın yazık olmasın..

hayırdır kardeşim tanımam etmem niye suç atmaya çalışıyorsun? eğer varsa elinde belgen buyur
A
anywar ⭐ 14y

hayırdır kardeşim tanımam etmem niye suç atmaya çalışıyorsun? eğer varsa elinde belgen buyur

lan şerefsiz zatn belgem olsa ararım hakkımı sende bundan faydalanıyorsun zatn beni dolandırdın amacım başkaları dolandırılmasın.zaten tek yapabileceğim de bu !!!
K
Kivi ⭐ 16y

lan şerefsiz zatn belgem olsa ararım hakkımı sende bundan faydalanıyorsun zatn beni dolandırdın amacım başkaları dolandırılmasın.zaten tek yapabileceğim de bu !!!

kardeşim burda öyle atıp tutucagına koy konuşmaları vesaire belgelerini bizde inanalım. Kanıtın yoksa suyu bulandırma ❗
M
Mavi Reyiz OP ⭐ 19y
@kivi eyvallah kardeşim. adami daha önce hiç görmedim ve hiç bir şekilde muhabbetim bile yok.
M
Mavi Reyiz OP ⭐ 19y
gunceldir
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bu yaz hayrına alıcam charı 😄
M
Mavi Reyiz OP ⭐ 19y
Bu yaz hayrına alıcam charı :D

ahaha beklerim hacım 😆 😆
A
Addicted ⭐ 19y