Icerige atla
Extraloob

Bugün Türkiye, 'Fenerbahçeli'

· 15 Yanıt · 974 görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Fanatik Galatasaray taraftarıyımdır, tanıyanlar bilirler. Ama bugün üzerimde Galatasaray forması, boynumda Fenerbahçe atkısıyla kadıköy sokaklarında dolaştım. Fenerbahçeli kardeşlerimle sohbet muhabbet ettim, resim çekinenler bile oldu hatta. Cani gönülden destekledim Fenerbahçeyi, tıpkı bir Galatasaray maçı izler gibi heyecanlandım, sesim kısıldı bağırmaktan, dizlerim kızardı kaçan pozisyonlara kızmaktan. Ama helal olsun, gurur duydum. Çok iyi savaştılar, skor olarak kaybettiler ama tüm Türkiyenin gönlünde turu çoktan atladı onlar.

Ezeli rakip, ebedi dost ! Helal olsun Fenerbahçe.
Special thx to Flexi
15 Yanıt
Rookie
Rookie ⭐ 18y
Adamsın kardeşim, biz elendik ama inşallah Galatasaray şampiyonlar liginde iyi başarılar elde edecek ❤️
A
arveleson ⭐ 17y
İnşallah avrupada bu sene bişeyler yaparız yoksa ülke puanı gittikçe düşüyor.

Ps : Şimdi fenerbahce eufa'danmı devam edıcek ?
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Adamsın kardeşim, biz elendik ama inşallah Galatasaray şampiyonlar liginde iyi başarılar elde edecek ❤️

İnşallah hacım, fakat spartak moskova ile aynı torbada yer alıyoruz , yani aynı gruba düşmemiz imkanısz.. sick1

@arveleson

Evet hacım UEFA'da devam edecekler.
Special thx to Flexi
L
Lordzek ⭐ 16y

aynen EUFA'da devam edecek 😄
A
arveleson ⭐ 17y
O zaman sorun yok zaten bu fenerbahçe şampıyonlar liginde sinir hastası edicekti bizi. Uefa'da biraz puan toplarız en azından. Zaten Galatasarayından 3. olup uefa devam ediceğini düşünüyorum.
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

aynen EUFA'da devam edecek :D

Ahgahahahahaha makara: makara: makara: makara:
Special thx to Flexi
L
Lordzek ⭐ 16y
O zaman sorun yok zaten bu fenerbahçe şampıyonlar liginde sinir hastası edicekti bizi. Uefa'da biraz puan toplarız en azından. Zaten Galatasarayından 3. olup uefa devam ediceğini düşünüyorum.

Kadıköyde oturuyorum dışardan gelen sesleri duysan sanki seri katil görmüşler. Maçı çok az izledim ama stresli olduğu belli olmadi:
A
arveleson ⭐ 17y

Kadıköyde oturuyorum dışardan gelen sesleri duysan sanki seri katil görmüşler. Maçı çok az izledim ama stresli olduğu belli olmadi:

Aykut KocaMAL varsa stres sinir her zaman var 👍
X
Xperyon ⭐ 15y
Gülmiyim diyorum ama cidden komik sen kendini sırf derbi maçlarını kazanalım diye odaklarsan olucağı budur aykut kocamanda acayip kuş beyinli bir adam kadro yapılandırılması hazırlık maçlarında felan olur bu adam şampiyonlar ligi ön elemesinde yapıyor üzülmüyorum cidden gülüyorum bu duruma ☕
T
bugün Türkiye değil isteyenler Fenerbahçeli.
C
Continuum ⭐ 18y

bence avrupada ki yada dünya maçlarında bütün Türkiyenin Türk takımlarını desteklemesi vatan borcudur. cool2:
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

bence avrupada ki yada dünya maçlarında bütün Türkiyenin Türk takımlarını desteklemesi vatan borcudur. cool2:

+1 🤘
Special thx to Flexi
A
arveleson ⭐ 17y
Adam hem bana ks atıyo hemde grandı Fenevbahçe fear1
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Adam hem bana ks atıyo hemde grandı Fenevbahçe fear1

Ahahaha ifşa edildik 😄 Onu guilde ilk girdiğimde yazdırdıydım bro 😄
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap