konu döndü dolaştı dersten şike olayına geldi ve hocamızın dedikleri gerçekten güzeldi
baya muhabbet edildi ve en sonunda hoca bakın arkadaşlar böyle şeyleri kafanıza takmayın bırak aziz yıldırım yapmışsa o çeksin cezasını neymiş efendim aziz yıldırım'ı tutukladılar diye taksimde yürümüşler o hafta 7 tane şehit verdik kimse yürümedi bunlardan dolayı birbinize düşmeyin o adam karaktersizki yapmış şike size ne bizim insanımız karaktersiz birtek bu olay değil başkabakanın annesi ölmüş adamlar başbakanın annesi ölmüş darası başına yazıyıyorsa facebookta orda burda bu adam karaktersizdir annenin siyasetimi olur mesala yıllar önce trabzon rizeyi küme düşürdü diye birbirine düşmanlar trabzon la rizeyi bağlayan bir köprü vardı ben orda iner rizeye geçer rize otobüsüne binerdim ne trabzon ötübüsü rizeye nede rize otobüsü trabzona girer işte bir maç yüzünden böyle bizim insanımız bu kadar karaktersiz bu kadar haysiyetsiz dedi.
konuşma bitti ve kurtuluş marşımız olan teneffüs zil çaldı 😁
Bugün ögretmenimden dinlediklerim
· 14 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
kimyacımı anlattı bunlarıda?

kimyacımı anlattı bunlarıda?
😁 yok bu tarihci
o konuda orda ailenden biri olabilirdi diyen kimse o kişiye cevabımı veriyorum benim ailemden biri olamaz çünki benim ailemden kimse öyle giyinmez eğerki sen o masanın önü olmadığı bilipte bacak bacak üstüne atıyorsan ve altına etek varsa hadi etek olmasını es geçelim diğer masalar düzgün giymiştir ama sen o masada bacak bacak üstüne atıyorsan bunlarada katlanacaksın suç bende değil teşvik edendedir nokta
o konuda orda ailenden biri olabilirdi diyen kimse o kişiye cevabımı veriyorum benim ailemden biri olamaz çünki benim ailemden kimse öyle giyinmez eğerki sen o masanın önü olmadığı bilipte bacak bacak üstüne atıyorsan ve altına etek varsa hadi etek olmasını es geçelim diğer masalar düzgün giymiştir ama sen o masada bacak bacak üstüne atıyorsan bunlarada katlanacaksın suç bende değil teşvik edendedir nokta
biraz daha açık giyinse tecavüzü farz edecektin sanırım

@HaMulo
okadarda değil ama öyle giyinip bacak bacak üstüne atması hiç hoş değil bi ara afedersin iç çamaşırı bile gözüktü
okadarda değil ama öyle giyinip bacak bacak üstüne atması hiç hoş değil bi ara afedersin iç çamaşırı bile gözüktü
fenerbahçe dışında güzel yazmışsın da şimdi bu fenerle alıp veremediğiniz ne ya konuyu şehitlerden nasıl fenere getirmiş o hocan daral:
Lise 1 sin sanırım tarih kimya falan...
fenerbahçe dışında güzel yazmışsın da şimdi bu fenerle alıp veremediğiniz ne ya konuyu şehitlerden nasıl fenere getirmiş o hocan daral:
bak demek istediği otton b*k tan memleketinize zararı olmayan size ailenize zararı olmayan meseler için kendinizi parçalıyorsunuz ama konu sizin vatanınızı koruyan şehitlere gelince çükünüze takmıyorsunuz demek istiyor
EDİT: bak biz fenerbahçe şike yaptı demiyoruz aziz yıldırım yapmış diyoruz yani bu sorun fenerin sorunu değil bu sorun fenerin ismini kirleten şerefsizde
bak demek istediği otton b*k tan memleketinize zararı olmayan size ailenize zararı olmayan meseler için kendinizi parçalıyorsunuz ama konu sizin vatanınızı koruyan şehitlere gelince çükünüze takmıyorsunuz demek istiyor
bu milletin şehitleri takmamasının nedeni toplum duyarsızlaştırıldığı içindir.
bu milletin şehitleri takmamasının nedeni toplum duyarsızlaştırıldığı içindir.
daral: bak sorun yürümekte değil duyarlılıktatır ve ben benim hocamı tanıdığım kadarıyla bu konulara çok duyarlıdır
Lise 1 sin sanırım tarih kimya falan...
3
aslında bu bir tiyatro oyunu ve her zaman yönetmen biz olamayız.
aslında bu bir tiyatro oyunu ve her zaman yönetmen biz olamayız.
👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap