Icerige atla
Extraloob

Bugun cOk MUTLuyum :D

· 21 Yanıt · 2.6K görüntüleme
21 Yanıt
A

Yha beyLer bugun cOk MutLuYum... Cunku Spearınmı +5 omuzlugumu +7 baslıgımı +5 yaptım ve pant sos ayaklıkta sos Very Happy

Confused başlık açmak için gereksiz bi neden
ne dememizi bekliyosun anlamadım
aferin? Confused
X

Yha beyLer bugun cOk MutLuYum... Cunku Spearınmı +5 omuzlugumu +7 baslıgımı +5 yaptım ve pant sos ayaklıkta sos Very Happy

Confused başlık açmak için gereksiz bi neden

Bencede.
M
MoonLife ⭐ 19y
bırakın canım acsın adam özgürlüklerin forumu değil mi burası Mr. Green Mr. Green

tebrikler kardesim
R
Rowndark OP ⭐ 18y
sa0L kaRDES Very Happy
A
herkez bugun ki ruh hali için bi başlık açsa ne olur özgür forum ama mantıklı başlık açmak var mantıksız açmak var ben merkezli davranmayın biraz moderatörleri de düşünün moderatörleri geçtim lüzumsuz konulardan lüzumlularını bulmak için zorluk çeken benim gibi eminim birsürü insan var
X
Xanthos ⭐ 19y
güzel extrabeer
kekşe 9 dg itemlerde +7 basabilmiş olsaydın hmm hmm
M
MoonLife ⭐ 19y

herkez bugun ki ruh hali için bi başlık açsa ne olur özgür forum ama mantıklı başlık açmak var mantıksız açmak var ben merkezli davranmayın biraz moderatörleri de düşünün moderatörleri geçtim lüzumsuz konulardan lüzumlularını bulmak için zorluk çeken benim gibi eminim birsürü insan var

lüzumsuz görüyosan girmessin olur biter uzatmanın anlamı yok acmıs topici ne yapalım kapansın die isyan mı cıkaralım??
H
HeNDiCaP ⭐ 18y
yeni ip ve port ne¿
M
MoonLife ⭐ 19y
konuyla ne alakası var Confused Confused Twisted Evil Twisted Evil
X
Xanthos ⭐ 19y

kimsenin hevesini kırmamak daha güzel olur. arkadaş konuyu yanlış bölüme açmış ama kötü bir niyeti yok. Silkroad screenshots bölümüne taşınması daha uygun olur. konuyu açan arkadaş da burasının Psro olduğunu altına not düşerse güzel olur. headbang2ft9
H
HeNDiCaP ⭐ 18y

konuyla ne alakası var Confused Confused Twisted Evil Twisted Evil

oyuna giremedim sordum
A
1. Birdahakine dikkatli olsun
2. Moderatorleride düşünsun ben merkezli davranmasın
3. Duygularını paylaşmak istiyorsa birsuru bölüm var bunun için orada yapsın
4. Bunları kimse söylemesse aynı durumlar giderek çoğalır olay benim girip girmemem değil
A

kimsenin hevesini kırmamak daha güzel olur. arkadaş konuyu yanlış bölüme açmış ama kötü bir niyeti yok. Silkroad screenshots bölümüne taşınması daha uygun olur. konuyu açan arkadaş da burasının Psro olduğunu altına not düşerse güzel olur. headbang2ft9

Zaten amaç heves kırmak deil birdahaki sefer için dikkatli olmasını sağlamak
Mc arkadaşımızın bunu anlamıyor olması yazdığımı yarım yamalak okuyarak alakasız bir cevap vermesi beni sinirlendiren
Neyse uzatmayayım daha fazla kirlilik için herkesten özür deilerim
B
berkbal ⭐ 19y
sn bunlara takma kardeS onlar cafelerden gidip gold alıp item yumurtlarlarsa snn itemlere hic derler Very Happy hn. olsun itemlerin
B
Beyazkin ⭐ 18y

yeni ip ve port ne¿

yeRine yaZsana..
X
xEMREx ⭐ 18y
Tebrikler kardeş Very Happy
G

aL SS si Very Happy
http://img145.imageshack.us/img145/2518/juankuanuj9.png

afferin o lvl de çok sağlam bi çarın oldu Very Happy o lvlde naapçaksan artık annamadım
D
DoNJuaN ⭐ 19y
allah bozasın ne diyelim 😊
C
Crumby_ ⭐ 19y
tebrikler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: