Evet arkadaşlar bugün bilgisayarıma format attırdım.. arkadaşım attı formatı, anakart cdsini bulamadığımız için internetten yükledik bazı driverları bu resimde görülen eksik olanları bunlar gerekli değil dedi indirmedi.. eğer gerekliyse öğrenebilir miyim ? ve bunları yüklemek için neler indirmem gerek .. ASUS F3F Laptop biLgisayar
- Resim Silinmiş.
Bugün Bilgisayarıma Format Attırdım.. Bir Konuda Yardım İsti
· 7 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
U
Unforgiven
⭐ 17y
diğerlerini anlayamadım ama USB Device driveri önemli olması gerek
Gerekli deil .
U
Unforgiven
⭐ 17y
BoOoOS paint'i güzel kullanmışsın da, arkadaş soru soruyor ne demek istiyosun?
bir sistemde ? varsa onlar sorundur bir düşün neden ? var demek ki kurulmamış hani belki sen o özellikleri hiç kullanmayacaksın ama öyle bir an gelir ki windows sorun çıkartabilir ayrıca onları kurman gerekli muhtemelen anakart driver'ları onlar anakartın cd'sini bul oradan yükle veya anakartın sitesine gir modeline göre çıkan programları kur.
bir sistemde ? varsa onlar sorundur bir düşün neden ? var demek ki kurulmamış hani belki sen o özellikleri hiç kullanmayacaksın ama öyle bir an gelir ki windows sorun çıkartabilir ayrıca onları kurman gerekli muhtemelen anakart driver'ları onlar anakartın cd'sini bul oradan yükle veya anakartın sitesine gir modeline göre çıkan programları kur.
bu sefer bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarı tekrar format attırdım.. anakart cdsi olmadığı için asus'un sitesinden indirdik tüm driverları.. aslan gibi oldu bilgisayar 🍺
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap