Evil or Very Mad bu gün 3 kere eventlere girdm üst üste ama bug oldu çoğumuzun öle düzeltmicekmi bu gm ne biçim iş bu hep bug olmasından bıktım ya canavar yoq yada 60lık canavar gelir yada karşı takıa bug olur 1 kere savaşabildm ben yaaa Evil or Very Mad BİLMİORUM BEN BELKİ YANLIŞ BÖLÜME YAZMIŞIMDIR KUSURUMA BAKMAYIN
BUG
· 16 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
aynn kardeş bendede öle oluyooooo anlamadım gitti Confused Confused Confused
evet bndede aynısı sizin bölüm ney bnm eldorado.acaba ne zmn düzelir?
bugün gittim 29-30 lvl adamlara 75 lvl mob çıktı beni 2 seferde aldı ama critical 20 vurdum Mr. Green
şimdide gece 1 e kadar bekledim bütün canavarları kestik kapı açılmadı
tarih:29 şubat 2008 😊 saat:11:00 sorun hala var santam
saygılar
saygılar
evet berbat bişi banada oldu smdi canavar yok Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
C
cheng_xiao
⭐ 19y
düzelmedne girmeyin dicem ama joymax salağa hala düzeltmeyo ne biçin şirket bu ben anlamdım
server poseidon bıktım 9. kez üst üste oldu hala yoq canavar
sorun düzelmez bundan sonra bence
sorun düzelmez bundan sonra bence
Suan Bir SOrun Var 2güne Kalmaz Düzeltilir Yada
Silkroad.net e Sikayt Bölümüne Yazın
Silkroad.net e Sikayt Bölümüne Yazın
usta bende de oldu hiç bi canavar filan yok retun olmasa ordamı kalcagız ben cıkamadım retun landım en sonunda Very Happy
Akşamları bu golma ihtimali daha az.Bug gaymaxın işini ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor.66 lvlim bizide 75 lvl moobu çıkıyo.
zaten canavar fln yoksa hmn ışınlanın yoksa dc veriyor zaten...
bence salı günü düzeltirler yoksa millet ticket düşüremicek zaten 2 hafta salı gününden sonra kalcak 1 haftası inş. düzeltirler salı günü
Eventte yasadıgım sorunlar bunlar,
1)Canavar Cıkmadı
2)Anahtar Cıkmadı
3)Kapı Acılmadı
4)DC verdi (10 saniye felan sonra dc veriyor,4-5 kere yasadım)
5)Masaüstüne atıyor (buda aynı 10 saniye sonra atıyor 2 kere yasadım)
Keske eski haline geri dönse oyun,iyice mahvettiler oyunu.Eventlerin bile tadı cıkmıyor artık... Evil or Very Mad
1)Canavar Cıkmadı
2)Anahtar Cıkmadı
3)Kapı Acılmadı
4)DC verdi (10 saniye felan sonra dc veriyor,4-5 kere yasadım)
5)Masaüstüne atıyor (buda aynı 10 saniye sonra atıyor 2 kere yasadım)
Keske eski haline geri dönse oyun,iyice mahvettiler oyunu.Eventlerin bile tadı cıkmıyor artık... Evil or Very Mad
L
Lord_Rings
⭐ 19y
silkroad yetkilileri zaten özür dilediler sorun devam ediyormuş
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap