Icerige atla
Extraloob

Buda Bizim Guild Odin Serverında Türk Gücü 72+ bekleriz.com

· 20 Yanıt · 5.1K görüntüleme
Q
Quattro OP ⭐ 19y
Sürekli Güncellenecek
- Resim Silinmiş.
20 Yanıt
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
tasındı Arrow
R
Romeo_ ⭐ 19y
:Gusel guıld
Q
Quattro OP ⭐ 19y
sagol odin serverının en guclu turk guıldi...
kale savaslarında da kendımızı gosterecegız...
M
Marinero ⭐ 19y
süper bir guild
S
sanita ⭐ 19y
ehbe kardeşim madem bukadar güçlüsünüz şu kaleleri alın bende sizi globalden tebrik etmezsem namerdim

benim odindeki en büyük isteğim bu kalelerin bir turk guildi tarafından elegeçtiğini görmek

inşallahta alırsınız :?!!!
T

sagol odin serverının en guclu turk guıldi...
kale savaslarında da kendımızı gosterecegız...

sadece guildle olmuyo işte o iş union lazım ona
iyi guild harbiden ilerde hepsiyle 1 vs 1 yapıcaz bakalım birysel olarak nasıl
Q
Quattro OP ⭐ 19y
haklısın guclu birde union kuruyoruz euro charlar olmadan o iş bi hayal, bizde onun arayasındayız...

Not : Niko Nerde Glavie
L
leosafran ⭐ 18y
Merhaba Arkadaşlar
Ben gu guildin uyelerinden biriyim ve bizim guilde güçten önce gelen şeyler var
buda cok buyuk sıcak kanlılık arkadaşlık kardeşlik ben guildimizin
gücünden cok bu yönünün büyüklüğünden cok memnunum
N
NiKo ⭐ 19y
Slm herkese ben guild masteri FearIess , çok şükür union uda ayarladık Genocide guild i bize destek vercekler saolsunlar , onlarında kalitesi belli zaten 70+ avrupalı kaynıyo guild leri , inş. bu perşembe yada cuma günü malicearmy vs yakuza yı tarih e gömücez. şuan konuşup geyik yapmaktan çok taktiksel planlar peşindeyim , tşk ederim , iyi forumlar Very Happy
S
SCReaMss ⭐ 18y
Amcamızın dedigi gibi guıldce kardeşiz biz birlik beraberlik war bizde herşey ortada gucluyuzde.. buna diecek yok ama sevgi ve hoşgöru ön planda kolay gelsin..
L
linux52 ⭐ 18y
Helal sizlere koçlar harikasınız sizleri seviyrom extrabeer

asi_bey :?!!!
T

Slm herkese ben guild masteri FearIess , çok şükür union uda ayarladık Genocide guild i bize destek vercekler saolsunlar , onlarında kalitesi belli zaten 70+ avrupalı kaynıyo guild leri , inş. bu perşembe yada cuma günü malicearmy vs yakuza yı tarih e gömücez. şuan konuşup geyik yapmaktan çok taktiksel planlar peşindeyim , tşk ederim , iyi forumlar Very Happy

oyuncu sayısı oalrak ustunluk kuramazsanız imkansız malice + yakuza yıkmak zor ama ragnorak ve unionları çok rahat yıkar kaleyide istedikleri zmn alırlar ama ilginçtir adamlar pek ilgilenmiyo
R
ReaL_Lady ⭐ 18y
Sizleri Seviyorum tüm Univ3rsal guıldi... Wink inşallah serverdaki tek mutlak kırallık bizde kalacak. extraokk başarılarımızın devamını diliyorum... :?!!! Allah vurdugunuz yerden sun+9 düşürsün emi Laughing Laughing Laughing
N
NiKo ⭐ 19y
RagnaroK en büyük aptallığını yaptı ve bizi union a almadılar , guild leri iyi olabilir ama guild in tamamı 12 - 17 yaş arası bebe dolu , bende sinirlendim Koudelka'ya guild war yapalım dedim kabul etmedi , madem o kadar iyidi , neden Fortess war'da kapıyı kıramadılar ?? emin ol biz en az bunu başarabiliriz , Genocide'de bizimle savaşa katılırsa RagnaroK'ta kimmiş ? derim o zaman , Genocide ile sağlam bi çıkartma yaparsak malice'yi zorlayacağımızdan eminim.
L
Leet1 ⭐ 19y
Güzel guild mümkünse gelmek istiyorum Wink
E
el_romano ⭐ 19y
yalan oldu bu guild XD :?!!!
T
TripMaster ⭐ 19y
çoğu chinese biraz eu almaya çalışın..
_AvengerS_ ..
M
MUH4MM3D ⭐ 18y
WAY Kocum fearless banada yardım etmıstın sen guıld sawasında ben eskıden eLaRaydım sımdmı Lara_Qeen gelıcem guıldıne guılden ayrılıcam hep destek tam destek :D:D
sana pm atarım kardesım
T
thoth ⭐ 17y
slm 62 lvl çarım var wizzard+cleric alma imkanınız varmı
X_pLoUtOs_X 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: