Icerige atla
Extraloob

Buda benm Kasa Soğutma Yöntemim :)

· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme
B
badLuck OP ⭐ 19y
Biraz önce bi başlık gördüm laptop soğutmadan son nokta diye baktım adam buz koymuş laptopun üstüne :)) dedim benim kasada da böle bişey var hemen ekliim resmi diye :))

Resme dikkat ederseniz kasanın üstünde ıslak havlu var :)) işlemcinin oldugu tarafta 😊 bunun sayesinde müthiş bi rahatlama oldu 2 satte bi ıslatıp koyuyom tabi iyice sıkıyom içine damlamasın diye 😄

Bir diğer ayrıntı ise kasanın ışığının önünde kağıt bantlı 🎅 çünkü gece Benim char kasarken gözüme ışık vuruyo uyuyamıyorum 😊 ondan böle bişe yaptıum

- Resim Silinmiş.
13 Yanıt
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Isık Yanmamasını İstiyosan Ac İçini Cek Fişini ^^ Bendede 2 Tane Mavi Isık Var Ev Aydınlanıyor Nerdeyse 😄
B
badLuck OP ⭐ 19y
Haklısın aslında ama çok tatlı benim ışık bozasım gelmiyor 😊 misafir gelnce odaya artistik oluyor karanlıklta 😊 kız mız gelio arada 😜 otantirik bi hava oluşuyor

bu arada ıslak havlu yöntemini herkeze öneririm süper perfrmans alıyom kasamdan ve helikopter gibi ses çıkmıyor artık fanlardan 😊
L
klavyen bnm klavyeden 😄 bnde bi deniyim süpermiş
M
Misproject ⭐ 19y
Bnm klavyede böyle:D
İşe yarayabilir denemek lazım
F
fener1907 ⭐ 19y
Senin yöntemde iyiymiş =)
I
Inception ⭐ 18y
ışık neysede benim kasa cok ses çıkartıyo yaw .Gece bi kaç defa yakalandım sro oynarken 😜
M
ManlY ⭐ 18y
Yöntem güzelmiş 😊 Benim kasa ısınmıyo,ses te belli olmuyo ama acayip ışık çıkartıyo önlü arkalı odayı aydınlatıyo geceleri 😊
F
frhtyksl ⭐ 18y
Güzel yöntem:)
F
FoundeR ⭐ 18y
hehe güzel olmuş 😄
W
WosT ⭐ 17y
Denemek Lazım Güzel:D
C
chipshajen ⭐ 17y
güzel:D