Icerige atla
Extraloob

Buda benim rekorum :)

· 11 Yanıt · 1.6K görüntüleme
11 Yanıt
H
hanry006 ⭐ 16y
40 dead O.o
E
Effsane OP ⭐ 19y
40 dead O.o

Ptdeki bütün charlar aynı pcde açık.Net, elektrik kesilmesi sonucu tek kalıyorum, lv 98 oluncada haliyle yatıyodum.
H
hiper ⭐ 18y
Şık bi rekor bu bir meydan okumadır bana 😄 ama benim okulum var 😞 yazın Salı günü update gelmedigi zaman kapamamıstım botu total time 203'ü görmüştü mersin'de olmanın kötü yanlarından şiddetli bi yagmurda elektrık gıttıgınden dolayı kaydedemeden kapanmıstı :'(
E
Effsane OP ⭐ 19y
Şık bi rekor bu bir meydan okumadır bana 😄 ama benim okulum var 😞 yazın Salı günü update gelmedigi zaman kapamamıstım botu total time 203'ü görmüştü mersin'de olmanın kötü yanlarından şiddetli bi yagmurda elektrık gıttıgınden dolayı kaydedemeden kapanmıstı :'(

Ehh meydan okuma diye kabul ediyosan öyle olsun 😊 2 Arkadaş sözde geçicek onları bekliyorum.Benimde okul var ama oturduğum bölgede nadiren elektrik kesilmekte.Geçersiniz inş ne diyeyim 😊 Forum rekoru bende sanırsam şuanda
H
hiper ⭐ 18y
8li ptyle kasmanın farkı burda ıste -.- benım 95 lvlda kastıgım yuzdenın %1 fazlasını kasıyorsun.. gececem ben dert etme sen 😄 dua ette update gelsin :P
0
qüzellll xD
B
Burntime ⭐ 16y
eu charımız olmadı ki partimiz olsun :)))
_
_TasBebek_ ⭐ 17y
152 Saat Ama Bi Tane Bile İtem Çıkmamış Çok Şanssızsın 😄
D
Gzz... Benim pc 44 saatten snr resetlio 😊
H
Exl adminleri süper :D:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: