- Resim Silinmiş.
Uploaded with ImageShack.us
Buda benim rekorum :)
· 11 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
40 dead O.o
40 dead O.o
Ptdeki bütün charlar aynı pcde açık.Net, elektrik kesilmesi sonucu tek kalıyorum, lv 98 oluncada haliyle yatıyodum.
Şık bi rekor bu bir meydan okumadır bana 😄 ama benim okulum var 😞 yazın Salı günü update gelmedigi zaman kapamamıstım botu total time 203'ü görmüştü mersin'de olmanın kötü yanlarından şiddetli bi yagmurda elektrık gıttıgınden dolayı kaydedemeden kapanmıstı :'(
Şık bi rekor bu bir meydan okumadır bana 😄 ama benim okulum var 😞 yazın Salı günü update gelmedigi zaman kapamamıstım botu total time 203'ü görmüştü mersin'de olmanın kötü yanlarından şiddetli bi yagmurda elektrık gıttıgınden dolayı kaydedemeden kapanmıstı :'(
Ehh meydan okuma diye kabul ediyosan öyle olsun 😊 2 Arkadaş sözde geçicek onları bekliyorum.Benimde okul var ama oturduğum bölgede nadiren elektrik kesilmekte.Geçersiniz inş ne diyeyim 😊 Forum rekoru bende sanırsam şuanda
8li ptyle kasmanın farkı burda ıste -.- benım 95 lvlda kastıgım yuzdenın %1 fazlasını kasıyorsun.. gececem ben dert etme sen 😄 dua ette update gelsin :P
0
0nurKilincasLan
⭐ 16y
qüzellll xD
eu charımız olmadı ki partimiz olsun :)))
_
_TasBebek_
⭐ 17y
152 Saat Ama Bi Tane Bile İtem Çıkmamış Çok Şanssızsın 😄
D
DonTouchMe_
⭐ 17y
Gzz... Benim pc 44 saatten snr resetlio 😊
H
hipermaniac
⭐ 16y
Exl adminleri süper :D:D