Z zoradam0 OP ⭐ 17y 14 yil once #1 aslında egypt +9 dan cevirmiştim +2 olarak glmişti ama +3 de yktık +1 e dustu bugun dusen mediation ve phy stoneleriyle tekte 61 41 gecti şans:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
K kskle35 ⭐ 17y 14 yil once #2 Gzzzz bendede +2 legend var +3 denemeyi düşünüyom xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Ural_Tulga ⭐ 15y 14 yil once #3 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
GOKHANCAN ⭐ 17y 14 yil once #4 güzel nick ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mateso ⭐ 18y 14 yil once #5 bende egy +9 dan çevirdim +3 bastım tuttu yarın 4 denicem bakalım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CmpY ⭐ 15y 14 yil once #6 Çok iyi darısı bana 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil