Icerige atla
Extraloob

Buda benim introm olsun :P

· 17 Yanıt · 1.4K görüntüleme
T
Trixie OP ⭐ 17y
pro. olmadığını biliyorum güzel olduğunuda söylemiyorum sadece can sıkıntısına yapıyım dedim yorumlarınızı bekliyorum 😆

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UMuvMXgFFbE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UMuvMXgFFbE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
17 Yanıt
P
PowerInMe ⭐ 17y
Koptumm yaa:D süperrr^^
L
Leet1 ⭐ 19y
Düşünce fena değil ama dediğin gibi proj bir çalışma değil ^^
T
Trixie OP ⭐ 17y

💃
T
The_White ⭐ 18y
Teknik olarak ii fakat karografi bakıından ii düşünmen lazım ve text de yapman lazım sadece oyun görseliyle olmaz texini geliştir ii introlar beklıoruz senden =))
I
Düşünce süper , intro gayet hoş 💃
C
Cobalt ⭐ 18y
Altıma ettim yafff süper olmuş ama amatör anlamda 😎
C
chipshajen ⭐ 17y
S
SuS3 ⭐ 18y
:D:D:D:D
T
Trixie OP ⭐ 17y
teşekkürler arkadaşlar amatör olduğunun bende farkındayım ancak elimden gelen bu kadar sony vegası yüklemeye(full version yapmaya) çalışıyorum ama Seriallerinde kesin bi problem çıkıyo elimde gerekli programlar olsa öğrenir, didinip yapardım ama programım yok... bikaç böyle komik fikrim daha war onlarıda yakında uygun müziği bulunca yapıcam inşallah 😆
S
Akşam Akşam güldürdün ya beni 😄
T
Trixie OP ⭐ 17y
senin kafa basıyor xD

teşekkrler 😘 bide sen sony vegası full version yapmışsındır heralde bro? nasıl yaptın? her pc nin ip log'una göre değişiyor sanırım buşey :!!&%&!
T
güzell
N
Narcisse ⭐ 19y
süper olmus
A
yaa intro guzelde tavuklar adami gulduruyo 💃
T
Trixie OP ⭐ 17y
yaa intro guzelde tavuklar adami gulduruyo 💃

amaç o zaten 😆 o tavuklar pvp yapdığım adamı sembolize ediyor 😗 😁
D