pro. olmadığını biliyorum güzel olduğunuda söylemiyorum sadece can sıkıntısına yapıyım dedim yorumlarınızı bekliyorum 😆
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UMuvMXgFFbE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UMuvMXgFFbE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Buda benim introm olsun :P
· 17 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Koptumm yaa:D süperrr^^
Düşünce fena değil ama dediğin gibi proj bir çalışma değil ^^
💃
Teknik olarak ii fakat karografi bakıından ii düşünmen lazım ve text de yapman lazım sadece oyun görseliyle olmaz texini geliştir ii introlar beklıoruz senden =))
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Düşünce süper , intro gayet hoş 💃
Altıma ettim yafff süper olmuş ama amatör anlamda 😎
C
chipshajen
⭐ 17y
:D:D:D:D
teşekkürler arkadaşlar amatör olduğunun bende farkındayım ancak elimden gelen bu kadar sony vegası yüklemeye(full version yapmaya) çalışıyorum ama Seriallerinde kesin bi problem çıkıyo elimde gerekli programlar olsa öğrenir, didinip yapardım ama programım yok... bikaç böyle komik fikrim daha war onlarıda yakında uygun müziği bulunca yapıcam inşallah 😆
S
SatanicTurtle
⭐ 17y
Akşam Akşam güldürdün ya beni 😄
senin kafa basıyor xD
teşekkrler 😘 bide sen sony vegası full version yapmışsındır heralde bro? nasıl yaptın? her pc nin ip log'una göre değişiyor sanırım buşey :!!&%&!
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
güzell
süper olmus
A
ADAPAZARI_54
⭐ 18y
yaa intro guzelde tavuklar adami gulduruyo 💃
yaa intro guzelde tavuklar adami gulduruyo 💃
amaç o zaten 😆 o tavuklar pvp yapdığım adamı sembolize ediyor 😗 😁
D