Icerige atla
Extraloob

Buda Akademi Honour ile alınan sosun!!!

· 20 Yanıt · 2.2K görüntüleme
C
Crisis OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
20 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel ss teşekkürler bunların mavisini oyunda görmek lazım nasıl duruyor acep Razz
C
Crisis OP ⭐ 19y

güzel ss teşekkürler bunların mavisini oyunda görmek lazım nasıl duruyor acep Razz

Süper olurdu adminim Cool
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y

sosun deil bu sos Cool

bu sun normal bildigimiz sun deil ama honour puanı ile alınan sun Exclamation Exclamation
C
Crisis OP ⭐ 19y

sosun deil bu sos Cool

bu sun normal bildigimiz sun deil ama honour puanı ile alınan sun Exclamation Exclamation

adama sor istersen. o honor sos... sun deil

Sosun yha!!! Adam bizim burada ben bakdım!!! 70 lvl sosun
T
sayende gördük
Ama bişiye benzemiyomuş Jm ye yazıklar olsun insan adam gibi bişi yapar
D
DeepdarK ⭐ 19y
bende 20 honor point biriktirdim sonra charım hacklendi Very Happy
B
Beijo ⭐ 19y

sayende gördük

normal sosundan farklı olarak ne bekliyordunki ?
T

sayende gördük

normal sosundan farklı olarak ne bekliyordunki ?

Sosun 2500P onu yapmak nerdeyse imkansız
Şahsen ben o puanı toplayıpta bu silahı almış olsam direk hayal kırıklığına uğrardım nadiren alınabilecek bi silaha daha güzel bişi düşenseydiler keşke
_
_DarkRage_ ⭐ 19y
iyi güzel hoşda o adam o honor u nasıl yapmış yaw gece gunduz honor kasmış olması lazim headbang2ft9
_
_EleCtrA_ ⭐ 19y
o honormu kasıo dusuk lvl adamlar kasıo demekkı ıyı bı kıtle tutturmus gercekten gece gunduz kasan adamlar almıs akademısıne kı yapmıs ama baya zor yanı ıyı emek harcamıslar
J
juanito05 ⭐ 19y
akademy den 50 tane adam mezun ede5rsen alırsın. Bizim bi arkadaş 7-8 tane çarı aynı anda kasıyor 3 içinde de mezun ediyor
hemen hemen 3-4 hafta içinde honor puanı 2500 ü geçmiş olcak. olay acedemy e adam alıp mezun etmek.1 lvl de açıyor çarları 40 olunca bırakıyor. mezun ediyor.
L
LOveLyDaYs ⭐ 19y
Adamlar Nasıl Alıyo Onu yaf ben Okdan Mezun ediyom halam Alamıyom Very Happy
S
selcuksoss ⭐ 19y
Honor sun nasi mi alinir bu ss aciklior size sanirsam Cool gece gunduz kastigim 1 lvl den alip 40 lvl yaptigim carlardan bi kaci 2 haftadan bu yana 24 saat yapiorum 766 honor puanim var 1 aya honor sun elimde Cool - Resim Silinmiş." alt="" loading="lazy">
R
Rapche ⭐ 19y
ööle alınan itemler tamir edilmio die biliodum ben ama madem ööle ne gerek var okadar emek vermeye Question demekki ben yanlış biliyorum Twisted Evil
O
os1 ⭐ 19y
böyle iyi oluyor bende bir serewra geçiyim bari hemn academye giriyim selcuksos sen hangi serwerdasın acaba yanına gelem benı 40 yaprmısn acaba bir günde en fazla kaç lwl olurum
S
selcuksoss ⭐ 19y
ben redsea deyim her turlu 40 lvl char her seyiyle 40 lvl yapip birakiorum en az 20 tane avrupa char modeli var ozelden pm at birini veriym
S
selcuksoss ⭐ 19y
yada 24 saat online olurum diosan yeni char ac kasiyim bende sade avrupa modeller var nasi istersen 2 gunde full acik durursan 40 yaparim ben 5 li char gruplari aciorum ve 2 gunde 40 yapip birakiorum sm forever Cool

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: