-Resim Silinmiş.
Buda Akademi Honour ile alınan sosun!!!
· 20 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
güzel ss teşekkürler bunların mavisini oyunda görmek lazım nasıl duruyor acep Razz
güzel ss teşekkürler bunların mavisini oyunda görmek lazım nasıl duruyor acep Razz
Süper olurdu adminim Cool
sosun deil bu sos Cool
bu sun normal bildigimiz sun deil ama honour puanı ile alınan sun Exclamation Exclamation

sosun deil bu sos Cool
bu sun normal bildigimiz sun deil ama honour puanı ile alınan sun Exclamation Exclamation
adama sor istersen. o honor sos... sun deil
Sosun yha!!! Adam bizim burada ben bakdım!!! 70 lvl sosun
T
The_DifferenT
⭐ 19y
sayende gördük
Ama bişiye benzemiyomuş Jm ye yazıklar olsun insan adam gibi bişi yapar
bende 20 honor point biriktirdim sonra charım hacklendi Very Happy
sayende gördük
normal sosundan farklı olarak ne bekliyordunki ?
T
The_DifferenT
⭐ 19y
sayende gördük
normal sosundan farklı olarak ne bekliyordunki ?
Sosun 2500P onu yapmak nerdeyse imkansız
Şahsen ben o puanı toplayıpta bu silahı almış olsam direk hayal kırıklığına uğrardım nadiren alınabilecek bi silaha daha güzel bişi düşenseydiler keşke
_
_DarkRage_
⭐ 19y
iyi güzel hoşda o adam o honor u nasıl yapmış yaw gece gunduz honor kasmış olması lazim headbang2ft9
o honormu kasıo dusuk lvl adamlar kasıo demekkı ıyı bı kıtle tutturmus gercekten gece gunduz kasan adamlar almıs akademısıne kı yapmıs ama baya zor yanı ıyı emek harcamıslar
akademy den 50 tane adam mezun ede5rsen alırsın. Bizim bi arkadaş 7-8 tane çarı aynı anda kasıyor 3 içinde de mezun ediyor
hemen hemen 3-4 hafta içinde honor puanı 2500 ü geçmiş olcak. olay acedemy e adam alıp mezun etmek.1 lvl de açıyor çarları 40 olunca bırakıyor. mezun ediyor.
hemen hemen 3-4 hafta içinde honor puanı 2500 ü geçmiş olcak. olay acedemy e adam alıp mezun etmek.1 lvl de açıyor çarları 40 olunca bırakıyor. mezun ediyor.
L
LOveLyDaYs
⭐ 19y
Adamlar Nasıl Alıyo Onu yaf ben Okdan Mezun ediyom halam Alamıyom Very Happy
S
selcuksoss
⭐ 19y
Honor sun nasi mi alinir bu ss aciklior size sanirsam Cool gece gunduz kastigim 1 lvl den alip 40 lvl yaptigim carlardan bi kaci 2 haftadan bu yana 24 saat yapiorum 766 honor puanim var 1 aya honor sun elimde Cool
- Resim Silinmiş." alt="" loading="lazy">
ööle alınan itemler tamir edilmio die biliodum ben ama madem ööle ne gerek var okadar emek vermeye Question demekki ben yanlış biliyorum Twisted Evil
böyle iyi oluyor bende bir serewra geçiyim bari hemn academye giriyim selcuksos sen hangi serwerdasın acaba yanına gelem benı 40 yaprmısn acaba bir günde en fazla kaç lwl olurum
S
selcuksoss
⭐ 19y
ben redsea deyim her turlu 40 lvl char her seyiyle 40 lvl yapip birakiorum en az 20 tane avrupa char modeli var ozelden pm at birini veriym
S
selcuksoss
⭐ 19y
yada 24 saat online olurum diosan yeni char ac kasiyim bende sade avrupa modeller var nasi istersen 2 gunde full acik durursan 40 yaparim ben 5 li char gruplari aciorum ve 2 gunde 40 yapip birakiorum sm forever Cool
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap