Icerige atla
Extraloob

buda 65 lwl :)

· 8 Yanıt · 1.4K görüntüleme
A
asdfasdf OP ⭐ 19y
buda 65 lwl staff char ama onun vurdugu demageyi aynı lwl deki çin charının vurması için sosun olması lazım bence işte kendinden 2 lwl yüksek yaratığa bu demageyi vuruyor....

http://img166.imageshack.us/img166/4134 ... 316qb5.jpg

vallahi ben şaşırdım ....... ya aynı rakamı banada vurursa :):):):)
8 Yanıt
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
life control le yani normalde 7000 falan vurur çin çarlarına hemen hemen aynı extraokk
A
asdfasdf OP ⭐ 19y
ne diyon hocam herif 12k atıyor burda yanımda ks de yapıyor onunla urasıyorum Very Happy gelene tek gidene tek adam 74 lwl niya snipere bile tek atıyor pessssssssssssssssss...............

unutmadan adam 65 lwl ............
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
yukarda da onu dedim extraokk çok fark yok ama normalde normal %25 bi fark var life control da iice artıo
E
Excrea ⭐ 19y
life kontrol olmasada 10 k wurur yada 9 k ama hp si we defansi gercekten rezalet bir chardir wizard pvp de cok ezik kalcagini dusunuyorum.daha 80 wizard bulamadigimdan pvp yapmadigim icin tam bir yorum yapamicam Very Happy
M
muratko193 ⭐ 19y

life kontrol olmasada 10 k wurur yada 9 k ama hp si we defansi gercekten rezalet bir chardir wizard pvp de cok ezik kalcagini dusunuyorum.daha 80 wizard bulamadigimdan pvp yapmadigim icin tam bir yorum yapamicam Very Happy

Hocam Warior Lar Cok Guclu Ama Onları Nuker Ler Kolay Kesiyo Wink
T
Yaw Allah Kahretsin Europan larıı Adam Lv indei Glavie ye Tek atıyo Evil or Very Mad
T
Torquel ⭐ 19y
Abi bi kere onların silahda tek mage attack var igrenc bence.Bide ilkindde yatirdi yatirdi yoksa isi coooook zor.AMA eger 2 tarafta (çinli ve mage diom)80 lwl clericten buff alirsa isler degisir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: