[flash=425,350]http://www.youtube.com/v/JXY2wZkh9WA&feature=related[/flash]
izlemenizi tavsiye ederim
Bu süper bi şarkı (RAP)
· 12 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
_
_K1nG_TuRk_
⭐ 19y
çok haklısın
BENCEDE acıdım yaa biz burlarda silkroadlarla ugraşıyoz onlar açlıktan ölüyolar Embarassed Embarassed Embarassed
Bizim elimizde olan birşey değil. Bizim elimizde olan sadece maddi acıdan katkı olabilir. Savaş'a bir katmızız olacaksa hemen suan giderim onu yapmaya. Bush'un Şerefsizligi Gözler Önünde, Ana Baba Aglıyolar Göz Göz içinde. Mad
hayatta izledigim en anlamlı video Neutral Neutral Neutral Neutral Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
eğer savaş şartsa kayıp ve acı mutlaka olur..Devletin geleceği için kayıplar verilir.
ama eğer bi savaş gereksiz yere yapılıyorsa ve kayıplar veriliyorsa bu kayıp olmaz vahşet olur.Tıpkı abd-ırak savaşı gibi
ama eğer bi savaş gereksiz yere yapılıyorsa ve kayıplar veriliyorsa bu kayıp olmaz vahşet olur.Tıpkı abd-ırak savaşı gibi
allah cok sukur ya rabbım RESMIN DIGER YUZU COK ACI WERICI allah yardımcıları olsun
M
minotauros
⭐ 19y
BENCEDE acıdım yaa biz burlarda silkroadlarla ugraşıyoz onlar açlıktan ölüyolar Embarassed Embarassed Embarassed
+1
bencedee
harni çok matrax
B
BartSimpson
⭐ 19y
Bak bak ibret al öyle bir video yapmislar,
ya sehit resimlerini görürken aklima geldi, sitede PKK ya rahat küfür edebilecegimiz bir bölüm acilsa olmazmi böyle doldugum zamanlar rahatlamak icin, eminim bu videoya bakanlardan bazileride benim gibi sövesi gelmistir,!!!
maksat insan icini döksün!!!
ya sehit resimlerini görürken aklima geldi, sitede PKK ya rahat küfür edebilecegimiz bir bölüm acilsa olmazmi böyle doldugum zamanlar rahatlamak icin, eminim bu videoya bakanlardan bazileride benim gibi sövesi gelmistir,!!!
maksat insan icini döksün!!!
video yok
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap