bizzat kendi imalatımdır Twisted Evil
-Resim Silinmiş.
bu silahlar can yakar
· 26 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
Crte bak 17 gercekten can yakar..Eline koluna sağlıkta nasıl bastın +7 astralsız?_
astral önemli değilde immortalsız basmış :S
hehe yakar tabi:P nbr len noob Very Happy
+6 bence +7 bas süper olur phy 90 ya :)
ohannes hacım cidden çoşmuşsun bir de charın elindeyken görsek nasılmış extrabeer hmm
Valla Ellerine Sağlık Nasıl BAstın ya?
bunları şehir içindemı bastın sakin bir yerde mi helal olsun biz artı 3 ve 4 u zor basıyoruz
K
KalplerinPrensi
⭐ 19y
valla helal olsun ben astralla +5 yapamadım böyle şeyleri görünce zoruma gitmiyor değil hani neyse güle güle kulllan güzel işcilik
adam + basıcısı yaw resmen astral immortal olmadan +9 shield bastığı yetmedi bide +7 dagger basmış Shocked
diyorum şunun bir kitabını yapalım extraloob.com yayınıdır diyelim ve yok satalım ama olmaz diyor söylemem diyor Twisted Evil Mr. Green
evet acıklıyorum
işin sırrı ravinde:D
işin sırrı ravinde:D
hangi ravine^^
işte digeri de +7 oldu silah cidden budur:D
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
benm hiç +4 den yukarı eşyam olmadı Crying or Very sad ama sosum çok oldu som + sun da olmadı Mr. Green garibanız biz
A
AsK_MiLiTaNi
⭐ 19y
talha aga parası neyse verem su bnm +5 sword la +glavie yide +7 yap Neutral olmazmı?
R
RoyalFlush
⭐ 19y
vay be helal olsun ben tırsıyorum +3 ten sonra bişi basmaya sıfırlanacak diye
tebrikler valla
tebrikler valla
crt ler hariha 17 Mr. Green Mr. Green tbrklr Mr. Green Mr. Green
Talha helal olsun extrabeer extraokk
Tebrik ederim süperler tek kelimeyle...
Bir de benim dikkatimi çeken eu silahların critleri yüksek düşüyor ya da kolay yükseliyor. Rolling Eyes Rolling Eyes
Bir de benim dikkatimi çeken eu silahların critleri yüksek düşüyor ya da kolay yükseliyor. Rolling Eyes Rolling Eyes
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap