K KeepinGS OP ⭐ 16y 15 yil once #1 Normalde +5 FB Max yapıp kıracaktımda 10D yoktu stall networkten aldık olmadı sınırlendım kırdırdım ve sonuc 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T TillDoomsDAY ⭐ 17y 15 yil once #2 baya şanslıymışsın hacım,bunun B class verme ihtimali çok çok düşük.ps:hayırlı olsun 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KeepinGS OP ⭐ 16y 15 yil once #3 Saol hacım 😊 SOM diye verdi herhalde bılmıyorum :)) Saol <3 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G GNR ⭐ 18y 15 yil once #4 Som - sun %99 b grade veriyor +0 ve bluesiz olsa dahil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X X_HeaveN_X ⭐ 16y 15 yil once #5 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 15 yil once #6 Big Luck. ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y Yabuzaa ⭐ 16y 15 yil once #7 qeze TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil