Icerige atla
Extraloob

" Bu " Sana Neyi Hatırlatıyor ?

· 1.2K Yanıt · 127K görüntüleme Sabitlenen
Windy
Windy OP ⭐ 19y
Üsttekinin Verdiği Kelime Sana Neyi Hatırlattıgını Yazıp Alttakı Icınde BIr Kelıme Soylemen Yeterli 😈

Yıne Ben Baslıyorum ^^

Türk Sineması
1.2K Yanıt
R
Romeo. ⭐ 19y
İlaçlı Gazoz 😈
Otomobil
T
Truth ⭐ 18y
Maserati.

Extraloob.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bilgisayar , Sro , Evim Say Say Bitmez
Paris Hilton
R
Romeo. ⭐ 19y
Video Arşivim ^^ 😈
Meyve suyu 😁
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Aroma 😁

Tükürük
😆
S
Seppuku ⭐ 18y
Mide..
SePPuKu bakalım ne dicekelêr.. ^^
A
Aresa ⭐ 19y
Counter 😄 😄

Chat?
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
MSN 😜

Gülyabani
😆
S
Seppuku ⭐ 18y
Annem 😄

Kızlar. 😈 Piliçler. 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
Tam adamı 😜 İlgi alanım 😈 😁
Taksim?
[F New]Solo Gitarist
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Yılbası gecesı Tacizciler ..
1 fıçı Beleş Tuborg Bira

Ps: Bu Soru Okan Abıye Ama Baskası Cevaplasada Olur xD
R
Romeo. ⭐ 19y
Winston Box.
Tıraş kolanyası 😄
ps:cevap belli sanırım 😉
I
ironEyE ⭐ 18y
arko 😆

pop kek 😁
S
Seppuku ⭐ 18y
ARK0

EXL Team. 😜
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
€xTRaLoob

Klavye
R
Romeo. ⭐ 19y
Lag ve benzeri olaylara kızdığımda bir seferinde duvara fırlattığım sonrasında 4 parçaya bölünen eski klavyem.
Post kasmak.
I
ironEyE ⭐ 18y
aklıma birileri geliyo ama söylersem ayıp oyuzden eski ben i yazıyorum aklıma ironEyE geliyo eskiden çok post kasardım 😜

facebook
S
Seppuku ⭐ 18y
aklıma birileri geliyo ama söylersem ayıp oyuzden eski ben i yazıyorum aklıma ironEyE geliyo eskiden çok post kasardım 😜

facebook

Elimden gelen gayretle girmeyeye çalıştım. Mesaj yazmamaya susmaya saygı göstermeye çalıştım. Ama kusura bakmayın.. Evet önceden hata ve HATALAR yapmış olabilirim. Eskileri insanın tekrar tekrar yüzüne vurmak ayıp kacıyor.. Bu kadarını söylemişsin kardeşim gerisinide söyle çekinme..

Kusura bakmayın Topic'i kirlettim. 😉

Oyuna devam.

...
...
Alttakine geçiniz.com
I
ironEyE ⭐ 18y

facebook

Elimden gelen gayretle girmeyeye çalıştım. Mesaj yazmamaya susmaya saygı göstermeye çalıştım. Ama kusura bakmayın.. Evet önceden hata ve HATALAR yapmış olabilirim. Eskileri insanın tekrar tekrar yüzüne vurmak ayıp kacıyor.. Bu kadarını söylemişsin kardeşim gerisinide söyle çekinme..

Kusura bakmayın Topic'i kirlettim. 😉

Oyuna devam.

...
...
Alttakine geçiniz.com

yaw ben sana bişi mi dedim şimdi aklıma gelen kişi bambaşka biriydi tüm yazımı onunla geçirdim başka bi siteyede ve burayada üye olduğundan ismini sölemek istemedim ama madem istiyon al demek istediğim kişi BatıKraldı herşeyide üzerinize alınıyosunuz ya :?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: