Üsttekinin Verdiği Kelime Sana Neyi Hatırlattıgını Yazıp Alttakı Icınde BIr Kelıme Soylemen Yeterli 😈
Yıne Ben Baslıyorum ^^
Türk Sineması
" Bu " Sana Neyi Hatırlatıyor ?
· 1.2K Yanıt · 127K görüntüleme 0 okuyor Sabitlenen
1.2K Yanıt
İlaçlı Gazoz 😈
Otomobil
Otomobil
Maserati.
Extraloob.
Extraloob.
Bilgisayar , Sro , Evim Say Say Bitmez
Paris Hilton
Paris Hilton
Video Arşivim ^^ 😈
Meyve suyu 😁
Meyve suyu 😁
Aroma 😁
Tükürük 😆
Tükürük 😆
Mide..
SePPuKu bakalım ne dicekelêr.. ^^
SePPuKu bakalım ne dicekelêr.. ^^
Counter 😄 😄
Chat?
Chat?
MSN 😜
Gülyabani 😆
Gülyabani 😆
Annem 😄
Kızlar. 😈 Piliçler. 😄
Kızlar. 😈 Piliçler. 😄
Tam adamı 😜 İlgi alanım 😈 😁
Taksim?
Taksim?
[F New]Solo Gitarist
Yılbası gecesı Tacizciler ..
1 fıçı Beleş Tuborg Bira
Ps: Bu Soru Okan Abıye Ama Baskası Cevaplasada Olur xD
1 fıçı Beleş Tuborg Bira
Ps: Bu Soru Okan Abıye Ama Baskası Cevaplasada Olur xD
Winston Box.
Tıraş kolanyası 😄
ps:cevap belli sanırım 😉
Tıraş kolanyası 😄
ps:cevap belli sanırım 😉
arko 😆
pop kek 😁
pop kek 😁
ARK0
EXL Team. 😜
EXL Team. 😜
€xTRaLoob
Klavye
Klavye
Lag ve benzeri olaylara kızdığımda bir seferinde duvara fırlattığım sonrasında 4 parçaya bölünen eski klavyem.
Post kasmak.
Post kasmak.
aklıma birileri geliyo ama söylersem ayıp oyuzden eski ben i yazıyorum aklıma ironEyE geliyo eskiden çok post kasardım 😜
facebook
aklıma birileri geliyo ama söylersem ayıp oyuzden eski ben i yazıyorum aklıma ironEyE geliyo eskiden çok post kasardım 😜
Elimden gelen gayretle girmeyeye çalıştım. Mesaj yazmamaya susmaya saygı göstermeye çalıştım. Ama kusura bakmayın.. Evet önceden hata ve HATALAR yapmış olabilirim. Eskileri insanın tekrar tekrar yüzüne vurmak ayıp kacıyor.. Bu kadarını söylemişsin kardeşim gerisinide söyle çekinme..
Kusura bakmayın Topic'i kirlettim. 😉
Oyuna devam.
...
...
Alttakine geçiniz.com
Elimden gelen gayretle girmeyeye çalıştım. Mesaj yazmamaya susmaya saygı göstermeye çalıştım. Ama kusura bakmayın.. Evet önceden hata ve HATALAR yapmış olabilirim. Eskileri insanın tekrar tekrar yüzüne vurmak ayıp kacıyor.. Bu kadarını söylemişsin kardeşim gerisinide söyle çekinme..
Kusura bakmayın Topic'i kirlettim. 😉
Oyuna devam.
...
...
Alttakine geçiniz.com
yaw ben sana bişi mi dedim şimdi aklıma gelen kişi bambaşka biriydi tüm yazımı onunla geçirdim başka bi siteyede ve burayada üye olduğundan ismini sölemek istemedim ama madem istiyon al demek istediğim kişi BatıKraldı herşeyide üzerinize alınıyosunuz ya :?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap