Google da ss Ararken buldum ve ilk defa gördüm.Ne işe yarıyo bunlar
- Resim Silinmiş.
Bu Returnlar Nasıl bişey ???
· 20 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
edit.
bunlar yıllar önce silkroadda cıkan hatta ilk eventa gelen parti içi özel strong canavar cıkarmaya yarayan scroollar
bunlar yıllar önce silkroadda cıkan hatta ilk eventa gelen parti içi özel strong canavar cıkarmaya yarayan scroollar
eminmisin?
ben bimyorum. Eğer eminsen bu monster summening scroll dür.Bunu açan kişi8li partiye girer ve bu açan kişinin lvl ında elite yaratık çıkartırdı. Bunun bir bug ı vardı bir aralar. Lvl 20 De bunu açtığında o alanda olan herkes DC yiyiyordu --Lvl 20 : TG ve TG elite diye bir yaratık olmayınca--
Monster scroll onlar geçen sene event veriyodu onları basınca partydeki kişi sayısı kadar lvl ındaki strong canavarlar çıkıyo..
_
_JanissarY_
⭐ 18y
Bu scroollar monster scrool dur canavar cıkartır ben sro ya ılk basladıgımda eventten bunlar cıkardı ve gold dragon flag cok manyak eventtı o gunler keske tekrar bu scroollar cıksa
Ah Ah Ne Gunlerdi O Zmn 😢
Monster scroll onlar geçen sene event veriyodu onları basınca partydeki kişi sayısı kadar lvl ındaki strong canavarlar çıkıyo..
++1966 bu arkadsıma katılıyorum Bu en dogrusu Kardesim 👍
Party 8 kişi yapıoduk sonra atıoduk adamlarıKendmz kesioduk tabi bi ara bunlar az vurunca o zamnlar 😁
çok eskiden vardı bunlar nerde o günler :S
2 sene önce Ben Alps Serverinde Fantezi Yaparkan Bu kağıtların Merkez üssünü kurmuştum Alış, Satış, İthalat, İhracat 😜 Şimdi Eğer kalmışsa Epeyi degere Binmiştir.
Bu scroollar varken max. lvl 70 di ve haliyle TaklaMakan açık deildi. 60 küsür lvl bi adam kullanırsa edimmu çıkıyodu fakat o zaman oyunun genelinde olmadığı için adı 0 dı 😄
Bu scroollar varken max. lvl 70 di ve haliyle TaklaMakan açık deildi. 60 küsür lvl bi adam kullanırsa edimmu çıkıyodu fakat o zaman oyunun genelinde olmadığı için adı 0 dı :D
Herşeyi yanlış biliyorsun 😜
0'lar Cavedeki 66 canavarlarıydı. 😉
Arşivden baktım buldum 0 ları 😜
- Resim Silinmiş.
T
TitusPullo
⭐ 19y
SRO'nun getirdiği en iyi yeniliklerden biriydi. Bu kağıtlardan bulabilmek için persia piyasasını alt üst ettiğimi hatırlarım (:
[
[Zombie Hustle]
⭐ 18y
Piyasa Ahuahuahah, Alt Üst. Hehuehuehem
Adamın Parasıda Var Gitsin +7 Takınsın 😄
_
_JanissarY_
⭐ 18y
bu scroollar varken lv sınırı yıne 80 dı ve az vuruolardı ornegın 80 lv canavarla 45 lık adam kapısıodu ama kesemıodu o ayrı 😄
_
_JanissarY_
⭐ 18y
bu scroollar oldugunda persıa daha acılmamıstı XD
bunları ilk greccede görmüştüm onları satarsan eyer milyon kasanırsın.oyun ilk açıldığında ta onlar wardı.Onları jangan kapısın önünde çıkarırsan uınique gibi monsterlar geliyor.
Yok googlede ararken bulmuştumda hatırlıyom sroya ilk başlamıştım adam mangyangların orda shakram çıkarmıştı o zamanlarda bilmiom diyodum bunların ne işi war burda.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap