bu resmi soft modenin kendi sitesine koyup sebebini sorsak bi sorun olurmu ingilizcesi olan biri bunu rapor etse siteye belki bi çözüm yolu vardır

bu resmi botun sitesine koyabilicek inglizcesi olan biri
· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
A
AsK_MiLiTaNi
⭐ 19y
lol sorun nedir?
resimlerde oldugu gibi kırmızı yerlerde tick koymak için kutucuklar olması gerekiyo ama yok bide auto traing yazıları felan yarım gözüküyo yani oyuna girince ayarları bozuk oluyo tickler olmadıgı için ayarlar yapılmıyo kasmıyo auto traing yarım gözüktügü için tıklanmıyo daha ne sorun olsun bea Rolling Eyes
A
AsK_MiLiTaNi
⭐ 19y
resimlerde oldugu gibi kırmızı yerlerde tick koymak için kutucuklar olması gerekiyo ama yok bide auto traing yazıları felan yarım gözüküyo yani oyuna girince ayarları bozuk oluyo tickler olmadıgı için ayarlar yapılmıyo kasmıyo auto traing yarım gözüktügü için tıklanmıyo daha ne sorun olsun bea Rolling Eyes
botu silip tekrar kurdunmu veya olmadı botu tekrar ındır.
defalarca tekrar indirip kurdum olmuyo !!! bi kişi koysun 0x33.org ingilizcesi olan biri nedir bu sorsun allh aşkına yha
up up up !!! yha millet lw atladı ben mal mal duruyorum up up pls koyu verin işte cokmu zor yha
bi bende bozuk kimseninde salladıgı yok düşünin dostu olmasmıs gercekden Mad
aynısı arkadaşta oldu daha önce paralı kullanıyodu oyunun klasörünü komple sildi 0 dan kurdu oyunu şimdi çalışıyo bi dene istersen
ben sifreyi yazıyom yanlıs dio
A
Aristotales
⭐ 19y
sofmode nın sitesi ne söle koyarım söylerler bişe sitesini söle koyuyım
R
rapbazufuk
⭐ 19y
Very HappyDDd
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap