Dün oynarken böyle birşey yoktu. Yada vardı yeni farkediyorum... Bu nedir bir çeşit skill mi? Bu kılıç kalkanın 54deki koruması gibi birşey. Ne işe yarıyor acba bilen var mı?
- Resim Silinmiş.
Bu resimdeki nedir acaba?
· 20 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
54 Skili olabilir ekran kartın bozuk göstermiştir 😊
54 Skill olamaz her elektrik nukesi vuracağı zaman geliyor. Öyle olsa bile neden her vurduğunda oluyor? Ayrıca onun belli bir süresi var o olamaz. 😄
hp emen bir cold skilli vardı o olabilir ama her nukede gelen şey sadece ekran kartı bozukluğu olabilir.
İyi de bu her zaman olmuyor ki.. :S Sadece elektrik nukesi vurunca oluyor. 😞
Elektrik bufflarınmı basarken bendede oluyor. Eğer sizde yoksa ekran kartından mı acaba? :S
Bendede oluyor nadiren o şey , ekran kartından kaynaklanıyor ..
Nadiren değil elektrik le alakalı birşey olunca oluyor. Örnek: Buff nuke vs
P
Passsaport
⭐ 19y
pff ekran kartından kaynaklanan ufak bir hata işte 😜
privatemi burası ?
eğer private server ise oyunun yeni eklentisidir ligth nuke (ikinci nuke) bastıpınızda oluyor. ve diğer nukelerde normal srodaki en son skilin görüntüsünü almış durumda. ecsro ya bunu eklemeyi başardılar ama nedense hala fembriaya bu eklentiyi yapamadılar ve hala çılışıyorlar.
eğer değilse bir bilgim yok
eğer private server ise oyunun yeni eklentisidir ligth nuke (ikinci nuke) bastıpınızda oluyor. ve diğer nukelerde normal srodaki en son skilin görüntüsünü almış durumda. ecsro ya bunu eklemeyi başardılar ama nedense hala fembriaya bu eklentiyi yapamadılar ve hala çılışıyorlar.
Silkroad ScreenShot yazıyor neden private olsun. 🙄
Başa geliyor sadece bug arkadaşıma daha kötüsü oldu expler kare şeklinde falan geliyordu.Sro ile diğer programlar arasında pek geçiş yaparsan olabilir ekran ile ilgili.
ekran kartı
privatemi burası ?
Private'de logo eklenmiyorsun nasıl private olsun. 😆
M
meLankoLiq
⭐ 18y
Ekran kartını güncelle.
Olmazsa unistall öneririm
Olmazsa unistall öneririm
privatemi burası ?
Private'de logo eklenmiyorsun nasıl private olsun. 😆
değilse bir bilgim yok dedim gözün nereye bakıyor ❗
Tamam beyler tartışmaya gerek yok.. Bu arada ekran kartı güncel.
Ali ekran kartı dedim sana dimi. Oldu dimi şimdi.. Res at dedim oldu. ehehe 😄
Ekran kartı ile ilgili olabilir
Sorun çözülmüştür. 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap