W WallShout OP ⭐ 18y 14 yil once #1 Arkadaşlar resimde görmüş olduğunuz peti nerden elde edebiliyoruz bilen varsa paylaşırsa sevinirim. ❓ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D DoNJuaN ⭐ 19y 14 yil once #2 bu sanırım yeni gelen eventte verilen hediye 3 gün süresi var... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NoBodysPerfect ⭐ 17y 14 yil once #3 Balon sisirmeyi 6 lve cıkarırsan patlıyor ve sana pandora ya da bu dusuyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T T0lqA_07 ⭐ 16y 14 yil once #4 benım 5 oldu 6 ya qecerken pattladı sadece doding sc werdı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WaTCHMaN ⭐ 19y 14 yil once #5 ben 6 lvl yapıp aldım bi tane o petten 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Phantoso ⭐ 18y 14 yil once #6 oo tipe bak on numara bişeymiş 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WallShout OP ⭐ 18y 14 yil once #7 ben 6 lvl yapıp aldım bi tane o petten :DBen 6 LV yaptım ama sadece 8 puan ve pandora verdi orda ekstra bişey yapmamız lazımı peti almamız için.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ismailkk ⭐ 17y 14 yil once #8 nasıl 6 lwl yapıoyoruz balonları ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil