T takerisks OP ⭐ 16y 15 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A amasya1993 ⭐ 17y 15 yil once #2 6 falan TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
TurKKillS ⭐ 19y 15 yil once #3 http://i51.tinypic.com/102m1hy.pngbenim pc ile özellikleri aynı5-6 😘 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T takerisks OP ⭐ 16y 15 yil once #4 teşekkürler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tony Montana ⭐ 18y 15 yil once #5 7'yi zorlama bence 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Belarj ⭐ 17y 15 yil once #6 istediğin kadar açarsın kafanı yorma [F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk'' TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A amasya1993 ⭐ 17y 15 yil once #7 istediğin kadar açarsın kafanı yormanasıl olacak o iş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T takerisks OP ⭐ 16y 15 yil once #8 istediğin kadar açarsın kafanı yormanasıl olacak o iş+1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bakeba ⭐ 17y 15 yil once #9 2,628,378 😄105 lv wizzard bard için bana göre açılacak skilleri eklediğimde gereken sp 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Dynamite ⭐ 17y 15 yil once #10 6 sorunsuz açar gibi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
TurKKillS ⭐ 19y 15 yil once #11 @Belarjlol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ ⭐ 17y 15 yil once #12 1.5gb ramle 4 charı ben acıyorum ekran kartı 256 mb işlemci ise intel pentium 4 3. ghz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Romanticer ⭐ 16y 15 yil once (düzenlendi) #13 Ben sp farm yaparken acmıstım - Resim Silinmiş.11 tane actıgımda oldu ama tek client yukarıda tutabildim kasmaması ıcın, hepsi yukarıda olunca kaldırmaz herhalde TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SirGLooMy ⭐ 15y 15 yil once #14 ortalama 10 tane açarsın oyun özelliklerini düşük yaparsan bu sayı artalabilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil