Icerige atla
Extraloob

Bu pastaya kaç puan?

· 14 Yanıt · 3.7K görüntüleme
E
eL`dode OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
Annemin yapmış olduğu bir pastadır. 😁 .Tadıda süper.Ben 10 üzerinden 10 veriyorum bakalım siz kaç vereceksiniz ?!!!!!!...
14 Yanıt
V
ViruS_ ⭐ 19y
görünüşle anlayamam pastayı getirde yiyelim 😈 ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!.....
B
bannedddd ⭐ 19y
10 üzerinden 2. 😁 Tadı nasıl bilemem ama görünüşü çok vasat. Bütün çilek ve kivileri kesmiş annen koymuş pastanın üzerine ne o öyle insan az şekil verir. 😁
E
eL`dode OP ⭐ 19y
10 üzerinden 2. 😁 Tadı nasıl bilemem ama görünüşü çok vasat. Bütün çilek ve kivileri kesmiş annen koymuş pastanın üzerine ne o öyle insan az şekil verir. 😁

😁 Zaten şekilliydi ben yerken bozdum hepsini.İlk başta hepsi simetrikti ama dayanamadım daldım bozuldu 😞
I
5 puan çalışır oda görünüşüne tadınada bakmış olsaydım bilki 10 veriridim pastabu yani.
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
10 üzerinden 8 verdim yeterlidir herhalde hocam 😉
T
Biz atdamadığımız çin sadece goruntuye oy veriyoz bana gore ince baya malzeme bol ama duzensiz ve çok şekerli sanırım 10 uzerinden 3
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
oy oyyy jöleli çilekli kivili süppooo pasta annenin ellerinden öperim anneminde devamlı yaptığı bir pastadır ?!!!!!!..... ?!!!!!!...
E
eL`dode OP ⭐ 19y
oy oyyy jöleli çilekli kivili süppooo pasta annenin ellerinden öperim anneminde devamlı yaptığı bir pastadır ?!!!!!!..... ?!!!!!!...

?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!...
2
212 ⭐ 19y
annenin ellerine sağlık bi tabak yollsın e mailden 😄 xD
S
Ohooooo hacım yarıyı götürmüşün zati yarıyı götürdüğün için 10 üzerinden 7 ?!!!!!!
U
Uykucu ⭐ 19y
10
E
eL`dode OP ⭐ 19y
annenin ellerine sağlık bi tabak yollsın e mailden 😄 xD

Fax'lıyorum 😜
H
hmzsnmz ⭐ 19y
çilekli olması dikkatimi bayaa cekti ^^
puanları çilege veriyorum pastaya değil 😈
[ek #12654]