- Resim Silinmiş.
Annemin yapmış olduğu bir pastadır. 😁 .Tadıda süper.Ben 10 üzerinden 10 veriyorum bakalım siz kaç vereceksiniz ?!!!!!!...
Bu pastaya kaç puan?
· 14 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
görünüşle anlayamam pastayı getirde yiyelim 😈 ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!.....
10 üzerinden 2. 😁 Tadı nasıl bilemem ama görünüşü çok vasat. Bütün çilek ve kivileri kesmiş annen koymuş pastanın üzerine ne o öyle insan az şekil verir. 😁
10 üzerinden 2. 😁 Tadı nasıl bilemem ama görünüşü çok vasat. Bütün çilek ve kivileri kesmiş annen koymuş pastanın üzerine ne o öyle insan az şekil verir. 😁
😁 Zaten şekilliydi ben yerken bozdum hepsini.İlk başta hepsi simetrikti ama dayanamadım daldım bozuldu 😞
I
IorıYAGAMI
⭐ 19y
5 puan çalışır oda görünüşüne tadınada bakmış olsaydım bilki 10 veriridim pastabu yani.
10 üzerinden 8 verdim yeterlidir herhalde hocam 😉

T
The_DifferenT
⭐ 19y
Biz atdamadığımız çin sadece goruntuye oy veriyoz bana gore ince baya malzeme bol ama duzensiz ve çok şekerli sanırım 10 uzerinden 3
oy oyyy jöleli çilekli kivili süppooo pasta annenin ellerinden öperim anneminde devamlı yaptığı bir pastadır ?!!!!!!..... ?!!!!!!...
oy oyyy jöleli çilekli kivili süppooo pasta annenin ellerinden öperim anneminde devamlı yaptığı bir pastadır ?!!!!!!..... ?!!!!!!...
?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!...
annenin ellerine sağlık bi tabak yollsın e mailden 😄 xD
S
StickControl
⭐ 19y
Ohooooo hacım yarıyı götürmüşün zati yarıyı götürdüğün için 10 üzerinden 7 ?!!!!!!
10
annenin ellerine sağlık bi tabak yollsın e mailden 😄 xD
Fax'lıyorum 😜
çilekli olması dikkatimi bayaa cekti ^^
puanları çilege veriyorum pastaya değil 😈
puanları çilege veriyorum pastaya değil 😈
[ek #12654]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap