Icerige atla
Extraloob

Bu oyun Piskopat

· 11 Yanıt · 1.4K görüntüleme
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
Beyler bu oyun piskopat mı yoksa bende mi sorun var.Benim 3 aydır dc sorunum var ama sroking sayesinde dc sorunum kalkıyor srokingden giriyorum oyuna giriyorum 3 dk ye kalmadan sro_client.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz. Diyor
Normalden giriyorum 5 dk kalmadan dc. sro_client.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz. Şu sorunu çözebilen söylesin lüffen serverler easy galiba tek sorun bende değil 🤔 summer2:
11 Yanıt
C
CaSPerS ⭐ 16y
vista veya win 7 kullanıosan güvenlik önlemleri olayı onu engelliyor bendede öleydi denetim masasından bir yerden ayarlamıştım düzeldi ben win 7 kullanıyorum öle oluyordu bendede..
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
yok kardeş windows xp
A
ALiCE ⭐ 18y
makinan ısınıyor ekrankarını yada chip setini sogutamıyosun. Raks fantilator al bende oluyordu sorunu cozdum yada kıs geldi makinayı balkona koy duzelir 😄
A
ALiCE ⭐ 18y
makinan ısınıyor ekrankarını yada chip setini sogutamıyosun. Raks fantilator al bende oluyordu sorunu cozdum yada kıs geldi makinayı balkona koy duzelir 😄
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
makinan ısınıyor ekrankarını yada chip setini sogutamıyosun. Raks fantilator al bende oluyordu sorunu cozdum yada kıs geldi makinayı balkona koy duzelir :D

yok kardeş donanımsal sorun yok normal clientte hata vermiyor ama dc veriyor srokingde ise dc vermiyor bu hatayı veriyor yardım eden yokmu
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
yardım eden kimse yokmu 😠
A
Addicted ⭐ 19y
Eğer Bir sorunla karşılaştı diyorsa donanımsaldır sorun. Format at. düzelmezse ekran kartına bi baktır.
W
Warrison1 ⭐ 16y
Eğer Bir sorunla karşılaştı diyorsa donanımsaldır sorun. Format at. düzelmezse ekran kartına bi baktır.

👍 evet ya ekran kartını güncelleştir. yada bi baktır.sorun donanımla ilgili.
1
10urhan ⭐ 17y
isro botla yada ibotla girince ben de 5dk da bir dc yiyorum. ama diğer botlarla girince yada normal girince hiç bir sorun yok.
A
bro bendede vardı aynı silkroad sil yeni yukle bidaha

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: