Beyler bu oyun piskopat mı yoksa bende mi sorun var.Benim 3 aydır dc sorunum var ama sroking sayesinde dc sorunum kalkıyor srokingden giriyorum oyuna giriyorum 3 dk ye kalmadan sro_client.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz. Diyor
Normalden giriyorum 5 dk kalmadan dc. sro_client.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz. Şu sorunu çözebilen söylesin lüffen serverler easy galiba tek sorun bende değil 🤔 summer2:
Bu oyun Piskopat
· 11 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
vista veya win 7 kullanıosan güvenlik önlemleri olayı onu engelliyor bendede öleydi denetim masasından bir yerden ayarlamıştım düzeldi ben win 7 kullanıyorum öle oluyordu bendede..
yok kardeş windows xp
makinan ısınıyor ekrankarını yada chip setini sogutamıyosun. Raks fantilator al bende oluyordu sorunu cozdum yada kıs geldi makinayı balkona koy duzelir 😄
makinan ısınıyor ekrankarını yada chip setini sogutamıyosun. Raks fantilator al bende oluyordu sorunu cozdum yada kıs geldi makinayı balkona koy duzelir 😄
makinan ısınıyor ekrankarını yada chip setini sogutamıyosun. Raks fantilator al bende oluyordu sorunu cozdum yada kıs geldi makinayı balkona koy duzelir :D
yok kardeş donanımsal sorun yok normal clientte hata vermiyor ama dc veriyor srokingde ise dc vermiyor bu hatayı veriyor yardım eden yokmu
yardım eden kimse yokmu 😠
Eğer Bir sorunla karşılaştı diyorsa donanımsaldır sorun. Format at. düzelmezse ekran kartına bi baktır.
Eğer Bir sorunla karşılaştı diyorsa donanımsaldır sorun. Format at. düzelmezse ekran kartına bi baktır.
👍 evet ya ekran kartını güncelleştir. yada bi baktır.sorun donanımla ilgili.
isro botla yada ibotla girince ben de 5dk da bir dc yiyorum. ama diğer botlarla girince yada normal girince hiç bir sorun yok.
A
AnatolianLeo
⭐ 17y
bro bendede vardı aynı silkroad sil yeni yukle bidaha
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap