Icerige atla
Extraloob

Bu Nedir?Kafam Karıştı

· 19 Yanıt · 1.8K görüntüleme
L
Lance OP ⭐ 16y
Rastgele Stallara bakar iken 2H gözüme çarptı.Nowa olduğunu gördüm ve statları incelerken ek olarak yanında bir tablo fark ettim.Allah Allah yenimi geldi acaba diyerek başka bir novaya baktım ve onda olmadğını gördüm.
Size bu nedir!
🤔

19 Yanıt
L
Lance OP ⭐ 16y
Coinsle alınmıs 2H olabilirmi...
T
tahminimce onlar şu yeni gelen ve grocery traderde satılan şeyler için açılmış bölüm.onlar silahın özelliklerini artırmada kullanılıyor galiba 🤔 🙄
L
Lance OP ⭐ 16y
ama oteki novalarda yok:D
T
ama oteki novalarda yok:D

tahminim yanlış o zaman daral:
X
xcorelli ⭐ 18y
coinsle alinan nova.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
coinsle alinan nova.

👍
L
Lance OP ⭐ 16y
coinsle alinan nova.

👍

Tahminim doğru çıktı demekki:D
T

o zaman bana bunu açıklayın. 🙄
L
Lance OP ⭐ 16y

o zaman bana bunu açıklayın. 🙄

Allah Allah:D
H
HosenberG ⭐ 19y
npc den alınan soket stone işte.soketleri açabiliyorsunuz ama henüz taşları kullanabilmek için gereken sistem hazır değil
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
itemlere socket olayı geldi + basmak gibi özellikler basıyorsunuz bu da öyle işlem görmüş bir item işte.
J
Jaws3r ⭐ 16y
1. si Coin ile alınan nova silah yoktur , 2. si Groceryde satılan socket itemleriyle o slotlar açılıyor 😉
T
itemlere socket olayı geldi + basmak gibi özellikler basıyorsunuz bu da öyle işlem görmüş bir item işte.

o zaman benim tahmin doğru 😜
L
Lance OP ⭐ 16y

o zaman benim tahmin doğru :P

Sen kazandın 🤤
T
TurnUp ⭐ 16y
npc den alınan soket stone işte.soketleri açabiliyorsunuz ama henüz taşları kullanabilmek için gereken sistem hazır değil

+1905 sadece 3 tane slot acabiliosun 300k 😊 ama sistem hazır olmadıgı için özellik kullanamıosn
C
Cryolite ⭐ 19y
1. si Coin ile alınan nova silah yoktur , 2. si Groceryde satılan socket itemleriyle o slotlar açılıyor ;)

var, ve çok yakında isro'da
L
LethaLKiss ⭐ 16y
ksro'ya elix sc ler gelmişti 30dk için +3 ve +2 özellik eklemeli.. acaba o slotlara bunlardan koyuluor olabilirmi soru:
H
hiper ⭐ 18y
Socket ıtemlerı basmak ıcın groceryden alınan bırseyle slot acabılıyorsun ıtemlerde..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: