Moderatör arkadaşlar ben anlayamadım kemalist arkadaşımız loaderi koymadan once ben koydum ki bari o koyana kadar millet cabuk indirsin ve girmeyi denesin ama konu silinmiş bence bu sizin yapıtıgınız cok ayıp bir şey!
Bu nedir ya?!
· 12 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
forumda düzenli olarak rumata loader ekleniyor. ama millet biraz sabredemeyip ordan burdan verilen linklerden indiriyor. sonra virüslü çıkıyor. ondan sonra vay benim charım gitti de soyuldum da...
Arkadaşım yanında virus total taraması var ve ben ne zaman bu forumda viruslu bişey verdim sizlere allahınız aşkına eger gosterirsen sroyu bırakacam charımıda sana hediye edecem
forumda düzenli olarak rumata loader ekleniyor. ama millet biraz sabredemeyip ordan burdan verilen linklerden indiriyor. sonra virüslü çıkıyor. ondan sonra vay benim charım gitti de soyuldum da...
🍺 Ve yazılana ekleme yapıyorum, sabitlerde bulunan bir topicin aynısından bir tane daha olması pek mantıklı gelmedi bana..
[F New]Solo Gitarist
B
Black Rain
⭐ 19y
🍺 Ve yazılana ekleme yapıyorum, sabitlerde bulunan bir topicin aynısından bir tane daha olması pek mantıklı gelmedi bana..
+1905 !
+9999
Moderatör arkadaşlar ben anlayamadım kemalist arkadaşımız loaderi koymadan once ben koydum ki bari o koyana kadar millet cabuk indirsin ve girmeyi denesin ama konu silinmiş bence bu sizin yapıtıgınız cok ayıp bir şey!
kilitlene bilir di bence emege saygısızlık
Konu güncellendikten sonra aynı topicten iki tane olmayacak mı? Güncellendikten sonra aynı topici bulundurmaktaki amaç ne? Ha yapmak istediğin, Kemalist'in topicini sabitten indirmediniz, benimkini sabitlemediniz gibi bir tartışma ise, ben topicten uzaklaşırım..
[F New]Solo Gitarist
Ne demişsin bak "bari o koyana kadar millet çabuk girsin" extraloob benim yerime güncellemiş ve senin konunda vazifesini tamamladığı için kaldırılmış . Bunda bir yanlışlık göremiyorum .
Eğer diyorsan ben sizden önce koydum kendinizinkini kaldırın diye onada cevap vereyim , Rumata Loader konusu 1.5 yıllık bir konu ve google'a rumata yazınca ilk seçenek olarak çıkıyor. Bunun sayesinde binlerce kişiyi siteye çekiyoruz . Ve topici çöpe taşımak binlerce kişiyi elinin tersiyle itmekten farksızdır , buda ne kadar mantıklıdır sen düşün 😊
Ne demişsin bak "bari o koyana kadar millet çabuk girsin" extraloob benim yerime güncellemiş ve senin konunda vazifesini tamamladığı için kaldırılmış . Bunda bir yanlışlık göremiyorum .
Eğer diyorsan ben sizden önce koydum kendinizinkini kaldırın diye onada cevap vereyim , Rumata Loader konusu 1.5 yıllık bir konu ve google'a rumata yazınca ilk seçenek olarak çıkıyor. Bunun sayesinde binlerce kişiyi siteye çekiyoruz . Ve topici çöpe taşımak binlerce kişiyi elinin tersiyle itmekten farksızdır , buda ne kadar mantıklıdır sen düşün :)
siz beni yanlış anladınız ben sadece şunu demeye calışıyorum silmek yerine kilitlene bilirdi 😉 bide diger arkadaşlar benim viruslu dosya verdigimi ima etmiş ona sinirlendim ❗ 🙄
Zaten önce kilitlendi , sonra bir gereği kalmadığı içinde arşive kaldırıldı.
O konu sabit bi konu ve her zaman güncel.Seninkinin silinmesi gayet normal
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap